nincs nem van nem is lesz és nem is tudom hogy kell rárakni, de nekem elég az amit látok facebookon hogy még én is jobb képeket csinálok néhány embernél akinek ott van a vízjel. Kösz nem
Csütörtök után fogok foglalkozni vele, hétvégén fent lesz.
De elnézést kérek, hogy írni mertem nem értékeltem a motor az adótorony előtt, illetve az esős képet.
tök jók lettek a lábak tőle
előtte kemény volt mint a beton valami bizgere hiányzott belőle
szóval megérte, azért is hagytam rajta a matricákat mert ennyi reklámot megérdemel
amúgy nagyon utálom az ilyen matricás dolgokat
pl ez is művészi fotó akart lenni csak nem sikerült
bár a hiba nem bennem volt, csak annyira röhögött a csapat hogy kúsztam-másztam a földön és így nem lett meg az említésre méltó kép
Meg aki nem bírja a kritikát, az ne töltsön fel képet.
Vagy ha muszáj, akkor csináljon otthon egy saját szervert, ami kizárólag bentről érhető el és akkor biztos nem jön negatív kritika.
Csak volt!
Most már csak szűkebb kör láthatja.
Fényezzétek a képemet, különben és is elhúzok
kb 2 éve mindenki dj akart lenni most meg fotós
De elnézést kérek, hogy írni mertem nem értékeltem a motor az adótorony előtt, illetve az esős képet.
Tehát, nagyon jó mindkettő, csak így tovább.
bár ez a eső egy félpucér nőszemélyen jobban nézett volna ki
előtte kemény volt mint a beton valami bizgere hiányzott belőle
szóval megérte, azért is hagytam rajta a matricákat mert ennyi reklámot megérdemel
amúgy nagyon utálom az ilyen matricás dolgokat
Persze LM by Csika telókról álmodni se mertem.
bár a hiba nem bennem volt, csak annyira röhögött a csapat hogy kúsztam-másztam a földön és így nem lett meg az említésre méltó kép
Vagy ha muszáj, akkor csináljon otthon egy saját szervert, ami kizárólag bentről érhető el és akkor biztos nem jön negatív kritika.