Erre mindig van idő. Tegnap 4 órát ültem ezen a helyen, először felhő, majd naplemente, arany óra, majd kék óra, majd felhős kék óra, majd sötét. És közben ment egy uszály átrakodása, jöttek mentek hajók, daruk, stb... És a másik oldalról is lehetett volna kurva jó dolgokat csinálni, csak kérdés, hogy mennyire csattoghatok be. Az még hagyján, de ha elkezdem a felszerelést felállítani, vagy mászok fel ide-oda, az mennyire veri ki a biztit.
simán, sőt, a partra is - bár lenne idő rá (mármint megfelelő napszakban)
dunaújváros, kikötő felé, és a holtág után közvetlenül jobbra - aszfaltozott út vezet be.
Minek egy, a fotógráfia hardware oldalán a legtöbb technikai innovációt tudó, és felmutató, zárnélküli, tükörnélküli, mechanikus alkatrészek nélküli, kapacitíc kijelzős gépet/kategóriát fejleszteni, melynek a fókuszsebessége egyes gépeknél már most, az első egy-két évében olyan mint a jelenlegi közép, és felső kategóriás DSLR-eké...
A gépeket is felesleges volt egy szint fölé fejleszteni, jól meglennék egy 286-os AT-val, 512k RAM-mal, 1,2-es floppyval, meg 40 MB-os HDD-vel, CGA monitorral...
Továbbra sem igazán tudom, hogy kinek/minek valók a MILC-ek, bár egy tuti felhasználási területet már találtam egy videoban: ha véletlenül egy zenestúdióban akarsz fotózni, felvétel közben, ahol zavaró az expohang, viszont mégis kell a minőség.
dunaújváros, kikötő felé, és a holtág után közvetlenül jobbra - aszfaltozott út vezet be.
De az biztos, hogy a végeredmény ennél jobb lesz.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Minek egy, a fotógráfia hardware oldalán a legtöbb technikai innovációt tudó, és felmutató, zárnélküli, tükörnélküli, mechanikus alkatrészek nélküli, kapacitíc kijelzős gépet/kategóriát fejleszteni, melynek a fókuszsebessége egyes gépeknél már most, az első egy-két évében olyan mint a jelenlegi közép, és felső kategóriás DSLR-eké...
A gépeket is felesleges volt egy szint fölé fejleszteni, jól meglennék egy 286-os AT-val, 512k RAM-mal, 1,2-es floppyval, meg 40 MB-os HDD-vel, CGA monitorral...
Zoltán, Zoltán, nagy kópé vagy Te...!
Lesz CGI, meg minden.