Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lájkoltam
tényleg kár hogyferde, vagy legalább saroktól sarokig menne a horizont
Ez a legolcsóbb kitobi.
Én nagyon szeretem. Csak tudni kell használni.
Nem kell a végálláson használni a zoomot, de én általában azért a 18mm-es állásán használom, nem kell a szélső értékekre állítani a rekeszt, hanem visszább min. 2 értékkel, de mivel nagylátóra használom, így általában f8-13 között van, néha kihasználom az f22-őt. Nem szabad iso 100-200 fölé engedni, és nem szabad állványon IS-t rajtahagyni, valamint a torzításait, CR abberrációit mindig javítani kell PS-ben, vagy LR-ban. Ha ezt valaki betartja, akkor tájképezni tökéletes obi.
Csodálkozom. A te képeid után mondja valaki, hogy nem jó a kitobi.
És pont most nincs rá pénzem....
Én meg ezt kaptam el itt a terasz ajtóban és szimplán telefonnal fényképeztem, már szürkületben.
Egyébként meg egy őskori lelettel fényképezem. Nem mai darab, de tökéletesen működik. Ez még eredeti Made In Japan.
De mi? Pislogsz?
Hát milyen lenne más?
Erre tellllik.
Egyik sem vagyok, de
Ki mondta, h azt használok, használtam, vagy használni fogok?
még mindig gagyi.. ..de azé' büszke vagyok rád..
Eladó fényképezőgépek kamerák, fujifilm finepix F72 15E, finepix F500 40E, finepix HS20 60E, nikon coolpix L810 (lakk bordó) és fekete 46E, coolpix P500as 65E, Panasonic dmc-tz25 dual lcd 53E, panasonic lumix fs40 kék 22 E, samsung dv300 33E, sony hdr-cx250e 70E, sony hdr cx190e 52E, sony dcr-sx65e 40E, elérhetőségek az adatlapomon
Hm..... érdekes. Ezek szerint a kezed nevezed állványnak?
Próbáltad már vízszintesen beállítani a 3lábút?
Mind a 3 lábát egyformán húzd ki.
Mindig úgy kezdem, de elfárad a kezem amiben a telefont tartom, és ez lesz a vége. A dosbox meg csak így ismeri fel.
A te képeidtől mindig megfájdul a nyakam..... egyenesen nem tudsz fényképezni?
Akkor ne csak kommenteld, hanem lájkoljad is!
Kár, hogy cgi, meg ferde, és hogy a canon legolcsóbb obijával készült, és hogy nincs elég felhő, meg ilyenek.
hát ez nagyon jó lett, nem is lehet belekötni semmibe, profi munka
Nesztek fotósok, melegek, ludditák, és nyelvtanárok, kis fikáznivaló!

http://500px.com/photo/9758171
Irfanview, vagy szinte bármilyen képszerkesztő progi.
minimális retusálási funkció is van benne, ami nem kell oda eltüntethető, nagyon hasznos, nem egy photoshop de legalább egyszerű
ACDsee pl. én szinte mindenre ezt használom
milyen programmal lehet víz szintbe hozni a képet ?
na hol az a CGI? adhatnál valami fikáznivalót a jó népnek..
Minek? Egyelőre csak 1 gépem van. Ahhoz meg teljesen elég ami van. Amúgy meg én ennyiért vettem a joystick fejjel együtt.