Nem is értem mi baja embereknek.
Szerintem egy csomó olyan kép van, ami még csak említésre sem méltó. Nem is lehet semmit se írni ezekre. Aztán meg megy a sírás, hogy meg se nézi senki.
Megnéztük és pont olyan, mintha egy majom kezébe adnánk egy telefont. Olyat meg mégse lehet írni, hogy de ügyes vagy, hogy meg tudod nyomni az expo gombot.
Ami meg értékelhető kép, arra meg te szoktál írni kritikát, más meg írja, hogy klassz.
Kevés a biztonsági ember Gino.
Megnéztem a meleg barátok meleg topic-ját és egy srác az extra meleg lila cipőjét fotózza. Nem néztem végig, mert engem nem vonz a férfitest lila cipőben.
Sejtettem, hogy nem virtuális barát. Meg azt is tudtam, hogy nem hívsz meg egyből a pizsama partydra.
Én sem dobálom ám egy könnyen a "barát" szót. Akkor igyekszem és elkezdek melózni.
Én is a tied.
Jacek, az a helyzet hogy mostmár mi akkor is több észrevételt kapunk ha facebookra teszünk ki képet mint ide.... ennyi. Meg ott legalább veszik a fáradtságot és megnézik...
Nem is értem mi baja embereknek.
Szerintem egy csomó olyan kép van, ami még csak említésre sem méltó. Nem is lehet semmit se írni ezekre. Aztán meg megy a sírás, hogy meg se nézi senki.
Megnéztük és pont olyan, mintha egy majom kezébe adnánk egy telefont. Olyat meg mégse lehet írni, hogy de ügyes vagy, hogy meg tudod nyomni az expo gombot.
Ami meg értékelhető kép, arra meg te szoktál írni kritikát, más meg írja, hogy klassz.
Kevés a biztonsági ember Gino.
Az ember a kisujját nyújtja...
nincs a gépemhez magyar leírás és még nem tudom mindíg hogy mit állítok
biztos jó lehetett papucsba hegyetmászni
Rádszólnak még h offolsz, szedd öszze magad!
Én sem dobálom ám egy könnyen a "barát" szót. Akkor igyekszem és elkezdek melózni.
Én is a tied.
..szóval egy kicsit még igyekezz, én nem dobálom könnyen a "barát" szót
..de azért bírom a humorod
háj mindenkinek