Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Furcsa.

Nem is értem mi baja embereknek.
Szerintem egy csomó olyan kép van, ami még csak említésre sem méltó. Nem is lehet semmit se írni ezekre. Aztán meg megy a sírás, hogy meg se nézi senki.
Megnéztük és pont olyan, mintha egy majom kezébe adnánk egy telefont. Olyat meg mégse lehet írni, hogy de ügyes vagy, hogy meg tudod nyomni az expo gombot.
Ami meg értékelhető kép, arra meg te szoktál írni kritikát, más meg írja, hogy klassz.
Kevés a biztonsági ember Gino.
Mit szólsz az kialakult lázadáshoz...?
Az ember a kisujját nyújtja...
Megnéztem a meleg barátok meleg topic-ját és egy srác az extra meleg lila cipőjét fotózza. Nem néztem végig, mert engem nem vonz a férfitest lila cipőben.
Csak szívatni akar benneteket, nincsenek ott sem képek...
a jó barátok topikba lehet menni fikázni Clam képeit..
már rájöttem azóta, a képkeménység volt rosszul beálítva
nincs a gépemhez magyar leírás és még nem tudom mindíg hogy mit állítok
mijen az a rgb monitor?
azokból a fehér felhőkből még többet hagytam volna
biztos jó lehetett papucsba hegyetmászni

Rádszólnak még h offolsz, szedd öszze magad!
*csög
Találkoztunk? Mikor, hol?
Sejtettem, hogy nem virtuális barát. Meg azt is tudtam, hogy nem hívsz meg egyből a pizsama partydra.
Én sem dobálom ám egy könnyen a "barát" szót. Akkor igyekszem és elkezdek melózni.
Én is a tied.
Zema nem virtuális barát ám, csak mondom.. szóval mi már láttuk egymást, meg találkoztunk, meg ilyenek.. ..és kitartó munkával érte el mindezt...

..szóval egy kicsit még igyekezz, én nem dobálom könnyen a "barát" szót
..de azért bírom a humorod
Leszel a barátom? Úgy néz ki, csak te és Zema fogad el ilyennek.
Jó lett ez a tályfotó, bár tényleg ojan zajos mint aminek mondod, csukott füllel meg sem bírtam nézni
pontosan...nem is érdekel már...felesleges vitatkozni...
nem láttam...és miért? mert annyi szöveg van, hogy elvésznek a fotók...remélem érted már, mi a bajom
ferde a horizont, alulexponált szar...
ne takarodj el, csak próbáld meg kicsit elengedni a témát.. neked lesz könnyebb, hidd el
Én is töltöttem fel, de így figyelnek...
Jacek, az a helyzet hogy mostmár mi akkor is több észrevételt kapunk ha facebookra teszünk ki képet mint ide.... ennyi. Meg ott legalább veszik a fáradtságot és megnézik...
egyébként pedig töltöttem fel fotót, hármat is..
mehet a 12-es best of ba
tényleg bocsánat, hogy bele rondítottam a dolgokba...
háj mindenkinek