Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem alacsony...egyáltalán nem..üzenőfalon..tavaly LFP-ben...mindenhol kapjuk/adjuk az ívet de az más...
Nem fikázott? nem cska engem...a képek amiket csinált...egy ideig vicces volt...de szerintem már sok..nekem legalább is na meg a melegezés...az is vicces volt egy ideig a de vége felé már sok volt mind1...nem érdekel..senkivel semmi bajom, cska megjegyeztem...most volt rá alkalmam, mert amúgy sincs a legjobb kedvem ezer bocs a hangulatrontásért...már el is takarodtam
Mivel mindenki képet vár tőlem, hát legyen. Ez az egyik kedvenc képem, több mint 4 év munkám van benne. Remélem most már mindenki nyugodtan alszik majd.

ISO 100, f/3.5, 1/2000, 50 mm
Majd én oldom a feszkót: fotópályázatot hirdetek, rekettyés vagy nyúlon túli témában.
se rá fütty, én ilyenkor észre se veszem a körülöttem lévőket..
csak próbáltam oldani a feszültséget.. nem jött be

(bocs, de én is vérszívó típus vagyok )
NEM CSAK TE...senki nem mondta....de mások legalább töltenek fel..véleményeznek...te nem..és EZ A FŐ GOND...
mind1...leszarom..hidegen hagy mosmá'
figyu, nem védem Clam-ot, de szerintem nem fikázott (ha szerinted igen, akkor neked alacsony az ingerküszöböd, nem is a barátnődnek.. )
igen, én azért járok ide, mert lehet(ett) hülyéskedni.. Zema a barátom, és mi régen sokat baromkodtunk a fórumon, kicsit már hiányzott ez is, ennyi..
annak van oka, hogy nem töltök fel ide képet.. nem kapnék használható segítséget... vannak önjelölt fotósok, akik nekiállnának mindenféle adatokkal jönni, amivel én nem tudok mit kezdeni, mivel én abszolút érzésből fotózom... Zema pl. tud úgy tanácsot adni, hogy azt hasznosítani tudjam, mert érti, hogy én miként állok ehhez hozzá...
ne vedd véresen komolyan... pláne Clam-ot.. ..csak magadnak ártasz vele, meg a hangulatot rombolod.. ő meg nem fog megváltozni, és nem is kell.. koncentrálj azokra a hozzászólásokra és ide írkálókra, akiknek adsz a véleményére.. ennyi..
Mert csak én offolom a topicot...Volt itt annyi minden már, de én tehetek eme szörnyű állapotokról, tényleg.
Na mind egy..igaza van Zemának...mindenki azt csinál amit akar...ilyen az internet... asszem mától mégsem követem úgy a topicot mint eddig most meg megyek azt iszok...amíg bírok
sziasztok
okés
Legalább véleményeztél...és köszönöm..amit előtte írtam vissza vonom...
és legyél egyedül.......
amikor én ilyen alulnézetes képeket csinálok mindenki röhög rajtam
Nincs egyébként semmi baj veled....szerintem írasd át a modival a topic nevét erre: OFF topic by Clam és akkor ez se lesz gond.
az az utolsó hozzáfűzés nagyon kellet oda... ám köszi a tippet majd kipróbálom...
Na te is megkaptad.
Nem jól érzékeled....megbocsá'... nem akarom én védeni meg tudja magát védeni...csak most lett elegem ebből...bocsáss meg..lehet, hogy most bunkó leszek, de te is cska akkor jelensz meg, ha a hülyeség megy....egy fotót nem láttam, egy véleményt nem láttam tőled..pedig rólad is azt mondják, hogy ügyes vagy...
ha nevetséges az, hogy már embereket fikáz úgy, hogy nem mutatott semmit..ne ez nem fair szerintem és van humorérzék...cska nem ilyenre...ha egy ideig viccelődik valaki az okééé..de állandóan...
Úgy érzem, szeretnek itt engem.
ha szeretsz virágokat fotózni (én is), akkor próbáld ki, hogy ne csak mindig felülről.. mindenki úgy látja... egész más lesz a kép hatása, ha lemész a virággal egy szintre..

..csak egy tipp volt, Jacek, vazze, nekem ne ugorj
Ez egy nyílt topic, ahová bárki, bármit beírhat.
Ilyen az internet...
Na jó, ez már sztem túlment a vicc kategórián, h itt görcsöltök ezen.
Ahoj!
oké, de aki nem a képek miatt jár a fotós topicba, annak mi helye van itt? kérdem én aki nem vagyok fotós, de legalább a képek miatt járok ide, hátha tudok néha ötletet meríteni....
Végre valaki megért. Amúgy, most már azért se töltök fel képet.
köszönöm Drágám én nem tudom... ahhoz képest hogy telefonnal csináltam...
tudom, nem telefon, de azé' beleszólok : jól érzékelem, hogy az egész abból indult ki, hogy Clam nem tagadta meg önmagát (miért is kellett volna), és kicsit szívni akarta Jacek barátnőjének vérét, és erre Jacek hős lovagként nekiugrott? ha szerintetek nem így van, akkor szólok, hogy ÍGY JÖN LE.. és NEVETSÉGES...

@Jacek: a barátnőd majd megvédi magát, ha szükségét érzi, bízzál benne... egy kis vérszívás nem ártott még senkinek, csak humorérzék kell hozzá (ha nincs, akkor mondjuk, baj van... )

@Clam: tölts már fel egy kurva képet és csend lesz

másszatok már ki az oviból, de komolyan.. senkit nem lehet arra kötelezni, hogy töltsön fel képet.. aki meg megteszi, az önszántából teszi, tehát utána ne köpködjön a másikra...
Mikor fikáztam én más képét? Nem emlékszem rá... Max csak utaltam bizonyos kultusz képekre, de az nem fikázás...