Többen mondták már itt, hogy jó képeket csinálsz... az én szintemen biztos vagy..de inkább feljebb...én is töltök fel..mert meg akarom mutatni amit csinálok.. amúgy..nem azért, hogy cigánykodjak...de utána szólj meg bárkit is, miután megmutattad a tiedet...tudod..messziről jött ember
senki nem kért hogy töltsd le, csak hogy tetszik-e a kompozíció, vagy esetleg a szinek, képkivágás nah mind1, nem akarok senkivel veszekedni, remélem nem annak veszitek. Legfeljebb majd énse töltök fel többet ide és akkor be se nézek és élhetitek az életeteket, fényképezhettek dosba, excelbe meg paintbe. pont.
Igen írt....és próbáljuk megfogadni...tetszett is sok embernek, hogy véleményezett...veled ellentétben...pedig szerintem tudnál...azt mondják jól csinálod, ezért nem értelek...
Nem azért h kötekedjek, de ha véleményezek komolyan egy képet, azt megelőzi az , h lementem, megnézem adobe rgb monitoron, nem telefonon, és normális véleményt írok róla. Az ugyanannyi, mint írni egy kommentet? MEgsúgom nem.
Chubby baszdmeg, erősítőm nekem is van, de egyrészt az házimozira van, és nem akarom a 10km kábelt kihúzni, másrészt meg olyan kell, amit nem féltenek, és nem használnak! Érted máááá?
Nem azért, hogy kötekedjek...de azóta legalább 5 hozzászólást írtál
De szerintem konkrétan nem is rád gondoltunk...legalábbis én nem nem feltétlen rád....vannak itt olyanok. még rajtad kívül akik tudnának véleményt írni....deee...még csak annyira sem képesek, hogy képet töltsenek fel. Ez engem nem zavar..csak ne egy olyan basztasson már, akinek még egy képét sem láttam egy fotózással foglalkozó topicban
Azért lehet, h van az embernek más dolga, magánélete is?
ÉS nem tud azonnal reagálni?
Hány oldalnyi véleményt írtam már eddig? Bocs ha ezt most nem veszem magamra...
ez is gúnyolódás...ezt nem bírom..ettől kímélj meg légyszíves...bármit csak ezt ne...köszi amúgy meg...egy kalap fos lett ez a topic...te csak ide jársz bontani a rendet...egy képet nem töltesz fel...egy véleményt nem mondasz...ennek nem sok értelme van...én nem olyna jókat, de legalább töltök fel Most nézem, hogy Gabi is felrakott nemrég csomót, és egy komment nincs azokra vonatkozólag...pedig TI tudnátok véleményezni...nem hiszem el hogy, egyik sem tetszik kicsit sem mind1...kussolok..mer' addig a jó nekem is
Ki is kéne mennem hozzád.
De szerintem konkrétan nem is rád gondoltunk...legalábbis én nem nem feltétlen rád....vannak itt olyanok. még rajtad kívül akik tudnának véleményt írni....deee...még csak annyira sem képesek, hogy képet töltsenek fel. Ez engem nem zavar..csak ne egy olyan basztasson már, akinek még egy képét sem láttam egy fotózással foglalkozó topicban
A vélemény dologról meg annyit, hogy Zema írt oldalas véleményeket és az eredménye? Hm. Na ugye...Ennyit erről a vélemény dologról.
ÉS nem tud azonnal reagálni?
Hány oldalnyi véleményt írtam már eddig? Bocs ha ezt most nem veszem magamra...