Wazzzz, van egy 50/1.8-ad? És hol vannak a képek? Anno, az első SLR gépemet (Minolta AF7000) egy 50-es alappal vettem és nagyon bántam, mikor eladtam bagóért.
Ha valaki meg akar tanulni fotózni, az 50es az egyik legjobb optika, hiszen fullframe-en, vagy filmen kb ugyanazt látod, mint szabadszemmel.
Ugyan láb-zoom-os, de az egyik legjobban használható optika.
Akkor már értem miért nem kerültek rá az év montázsára, mert ott csak a csúcs képek vannak, a hitványak nem.
Szerintem faszság h nem töltesz fel, de ti tudjátok.
Kösz.
Igen, amint az utómunka közben belenagyítottam, akkor láttam, hogy mennyivel ütősebb ilyen kivágásban. És igen, bevállaltam a zajosodást, mert a mozdulat viszont így ütősebb.
Sajnos a 80-400 (croppon 600-assal egyenértékű) is kevés volt néha. Meg elkapni ezt a pillanatot mozgásban, szinte képtelenség (bár ez neked nem sokat mondhat, mivel te állóképfotós vagy ).
Értem, utána kell néznem a CR aberáció javításának a LR-ban, mert arról fogalmam nincs, mi merre, hogyan. Egyébként remélem ezután a képed után már a portré jön. Azt úgy várom már, mint csokitól egy OLYANT.
Ha valaki meg akar tanulni fotózni, az 50es az egyik legjobb optika, hiszen fullframe-en, vagy filmen kb ugyanazt látod, mint szabadszemmel.
Ugyan láb-zoom-os, de az egyik legjobban használható optika.
Szerintem faszság h nem töltesz fel, de ti tudjátok.
Azért egy-két képet tettem már fel, igaz azok elég hitványak voltak. Miért-miért, azért amiért Zseby sem...
Igen, amint az utómunka közben belenagyítottam, akkor láttam, hogy mennyivel ütősebb ilyen kivágásban. És igen, bevállaltam a zajosodást, mert a mozdulat viszont így ütősebb.
Sajnos a 80-400 (croppon 600-assal egyenértékű) is kevés volt néha. Meg elkapni ezt a pillanatot mozgásban, szinte képtelenség (bár ez neked nem sokat mondhat, mivel te állóképfotós vagy ).
Miért nem látunk tőled képeket ha ezek vannak?
A felső sor utolsó képével mi a baj? Messze volt és belekroppoltál, h nagyítsd?
Canon EOS 550D
Kitobi, 50mm 1.8.
Motorod,
Fényképeződ,
Objektíved van?