Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jelenti azt, hogy...
Nem látjuk.
Ki mondta, hogy nem használom?
Mifasznak gép ha nem használod?
Olyanom nekem nincs.
Bizony ám. Balu mondta, hogy jó kis obi és így lett, mondjuk a gép is így lett. Köszi Balu.
Zseby csak a faszbuk-ra töltöget képeket...
Wazzzz, van egy 50/1.8-ad? És hol vannak a képek? Anno, az első SLR gépemet (Minolta AF7000) egy 50-es alappal vettem és nagyon bántam, mikor eladtam bagóért.
Ha valaki meg akar tanulni fotózni, az 50es az egyik legjobb optika, hiszen fullframe-en, vagy filmen kb ugyanazt látod, mint szabadszemmel.
Ugyan láb-zoom-os, de az egyik legjobban használható optika.
Akkor már értem miért nem kerültek rá az év montázsára, mert ott csak a csúcs képek vannak, a hitványak nem.
Szerintem faszság h nem töltesz fel, de ti tudjátok.
Igen.
Azért egy-két képet tettem már fel, igaz azok elég hitványak voltak. Miért-miért, azért amiért Zseby sem...
Kösz.
Igen, amint az utómunka közben belenagyítottam, akkor láttam, hogy mennyivel ütősebb ilyen kivágásban. És igen, bevállaltam a zajosodást, mert a mozdulat viszont így ütősebb.
Sajnos a 80-400 (croppon 600-assal egyenértékű) is kevés volt néha. Meg elkapni ezt a pillanatot mozgásban, szinte képtelenség (bár ez neked nem sokat mondhat, mivel te állóképfotós vagy ).
Az már a fordított telós és injektoros?
Miért nem látunk tőled képeket ha ezek vannak?
Jók ezek a képek!
A felső sor utolsó képével mi a baj? Messze volt és belekroppoltál, h nagyítsd?
Yamaha R6 RJ09
Canon EOS 550D
Kitobi, 50mm 1.8.
Milyen,
Motorod,
Fényképeződ,
Objektíved van?
Pár kép csütörtökről:
És ha megtudtam volna állni, hogy ne rendeljek cipőt.
Nem is lenne azzal baj, ha nem a motorra kellenének a "hülyeségek".
Nem tud ez semmit. Béne fakezű szerencsétlen f.sz.
Számold hozzá még a gömbfejet, egy komolyabb teherbírású is minimum 25ezer, vagy efölött van...
CGI-vel minden megoldható...
Tudni tudna, de csak így tudja belepaszírozni a képméretbe a témát. Ha nem dőlne, akkor lemaradna a kép széle...
Nincs rajta cipő, nem tudom miért várod annyira...
Értem, utána kell néznem a CR aberáció javításának a LR-ban, mert arról fogalmam nincs, mi merre, hogyan. Egyébként remélem ezután a képed után már a portré jön. Azt úgy várom már, mint csokitól egy OLYANT.