Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Londonban a metróra érdemes rámenni még fotós szemmel. De ahhoz már dosbox-o gép kell. Motoros_gaybot-tal mész?
Jó is vón'...vagy egy exceles
Addig vegyél egy gépet amiben már natív paint van.
Ez igaz.
bárhol van ilyen csak nem magyarországon egyébként igen..németországban is a nagyvárosokban vannak ilyenek.... ahol fejlettebb a kultúra mint nálunk ott sok van.. én jutubon szoktam találni ilyen helyeket ahol olyan city videók vannak ahol deszkáznak srácok a városba vagy bicajoznak és pl gopro hd-t felrakják rájuk és haladás közben felvesznek olyan utcarészleteket is véletlenül hogy az már igazi ínyencségnek számítt
Zsírkirály....ősszel megyünk ki ha minden jól megy...szomszéd aki kint él már pár éve most jött haza a családhoz és most derült ki, hogy fotózgat ő is...még társaság is lesz
Ott is. London ebből a szempontból aranybánya.
És ne is vonatot.
Az itt van, alig háromnegyed órára.
Angliában nincsen, vagy észak-írországban?
Csak ne repülőt rakj össze.
Vagy elkezdesz modellezni.
hónapj.
Berlin, Ludwig Erhard Building, Fasanenstrasse.
elmész egy gazdag országba ami nem úgy kezdődik hogy HUN hanem ugy hogy USA és ott kedvedre fotózhatsz ilyeneket....newyork tele van ilyen épületekkel...
Mikor teszed már fel a portrét?
Nem tudom, hol találnak ilyen helyeket. Egyszer jó lenne eljutni...
amugy a hordótorzíttás miatt adja magát..kicsit fish eye hatás....olcsóbb így ilyet összehozni mint venni egy fasza halszemet..igaz attól még nagyon messze van de 170 fokban tud képet csinálni ha úgy állíttod...
Bírom az ilyeneket!
hero 2 es..csak elvittem termálba de ezeken a szineket kicsit megvariáltam ,ilyen egy sima kép..semmi fotoscape.....
Nem azon, nyugi! De nekem nem adják az ilyenek, nekem több kell, ennyi.
szabadonválasztható, a bálnának vagy a pitbullfejünek
Zseby, az első simán 500 kompatibilis, kajálják az ilyeneket!
Az attól függ melyiknek!