Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ki kell vágatni egy olyat amit meg tudsz fogni.
magamelőt nemmegy a párhuzamos...ha lógatom az ok de előttem már annyira nem pláne nem az hogy avállamra támaszkodjak..mármint könyökre..mert a bordáimhoz van drótozva alapockám hátul...azoka kapcsok pont azt mutatjáka röntgenképemn...
Phoenix is LX és badzoli útjára lépett szerinted?
attól, hogy benne van, még nem tartják magukat fotósnak, azok az emberek...szerintem ez nem ezen múlik..és ezt nem azért mondom, metr nekem is benne van
Ki ez a hómlessz a parton?
sajna nemnagyon tudom annyira összezárni a kezeimet ...a párhuzamos már nemmegy...a kormányszélességet még megtudom fogni frankón...
A második képpel eléggé gyanússá váltál...
micsoda fordulat !
Hát azokat amiket csinálsz. Nem baj, hogy nem vagy fotós és nem hiszed magad annak. Akkor is látni akarom őket, szóval ne terelj!
*de
nincs is vízjelem, ed víz van a képen, az jó?
A kedvességem az én erényem. Mondjuk én szép, erős, okos vagyok, de a csajok az elbűvölő kedves stílusomra buknak.

Zsebyvel is emiatt jöttünk össze.
énse, mégis itt untatom a népem a zsar képeimmel
a pöcsödről akar képeket vigyázzá vele !
Jelentkezzen akinek az alábbi szavak egyike benne van a vízjelében:
photo, photography, fotó...
De kedves vagy. A gépemen vannak csak fent.
mijjen képeket? én nem vagyok fotós... és nem is hiszem magamat annak..
És a tieidet, pöcsfej?
ezzel télen le lehet csúszni seggalátéve a pince ódalárul
megtiltotta h. kitegyek róla képet amugy bárhova is, szóval most örülnötök kéne h. megosztom veletek
Zseby, neked a képeidet hol lehet megtekinteni? Ha meglehet egyáltalán...
nem nem ilyen deszkadolgokra nem gondoltam mert nemtudom h miaz.....deeza baj hogy deréktól feleflé van csak és ha combra gyurok izmos lesz...de felül meg semmi jó...