Tegnap volt fél órám sétáltatás közben, bemásztam a dzsindzsába a város közepén. Sajnos korán tudtam csak kimenni, legközelebb megpróbálom a kék órát belőni.
Photomatixot ízlelgetem, tetszetős...
Ha már babák: igazán tölthetnél fel több képet Bencéről. Azt hittem, le kell majd tiltanom téged az üzenőfalról, úgy fogod ontani róla a fotókat, erre könyörögni kell?!
Köszi. Valóban hálás téma (legalábbis nekem), bár biztos vagyok benne, hogy másnak nem olyan kedvesek ezek a képek, mivel én kötődöm ezekhez a puncillákhoz.
Viszont az tök jó, hogy olyan szinten megszokták a fényképezőgépet, hogy nem reagálnak rá. Nem néznek bele, nem akarják kivenni a kezemből, nem piszkálják stb. A nagyobbik néha kéri, hogy mutassam meg a képet, amit lőttem, meg néha megmondja, mit fényképezzek le, de ennyi. Imádom, hogy így kezelik a dolgot.
Hiszen tágabb értelemben minden HDR CGI
Talán így:
Kép1
Kép2
Photomatixot ízlelgetem, tetszetős...
Viszont az tök jó, hogy olyan szinten megszokták a fényképezőgépet, hogy nem reagálnak rá. Nem néznek bele, nem akarják kivenni a kezemből, nem piszkálják stb. A nagyobbik néha kéri, hogy mutassam meg a képet, amit lőttem, meg néha megmondja, mit fényképezzek le, de ennyi. Imádom, hogy így kezelik a dolgot.