Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehércápa380, ddt500, őket se hagyjátok ki.
te lettél itt az új mindent megmondó ember
? Dehogynem. Mert kurva éhes leszel. Az úszás a leginkább építő jellegű sport.
nem sajnálom h nemvagytok a helyzetemben de ne is legyetek.....csak sajna mindig egészséges emberek adnak tanácsot akiknek gyerekkoruk óta volt csajuk...:(velem ellentétben...
szerényebben testvírem
Hiányolom azért Gino Manót és Zoli32-t
megérkezett a sportmotor fő bölcse. itt van már mindenki aki számít
max ha lenyelsz pár halat közben.
leszarják hogy nézel ki, legyen annyi zsetonod mint szaron a légy aztán minden nap másik kismuffban kotorászhatsz....... már ha akarsz...
úszni ajánlott de attól hízni nemfogok..sajna.....
De tényleg...nem gondolkodj így....nem éri meg..így sose lesz normális csajod....próbálj meg felszabadult lenni azt heló...ha meg nem tudsz ilyeneket..akkor tanulj, vagy bűnözz, hogy legyen annyi pénzed, hogy "bárkit" megkaphass...de az se mindig jó
Nyomatok már pár nyaralásost, véleményt mondani szabad
Mi a baj a mondattal?
Van olyan sport amihez nem kell emelgetni, de nagyon jót tesz mindennek, pl. úszás! Azt sem csinálhatod?
köszi zseby már tudom h csaj vagy.........amugy is fiuknak nyavajogtam nem csajok előtt akartam,de ez olcsóbb mint a pszihodoki:)
*csög
ez itt a lelkisegély topic ?
Zseby = 45
az elején úgy voltam vele, hogy milyen jófej az én drága, okos Zema barátom.. aztán végigolvastam a mondatot..
Amelyik igen, az egy segg.
figyu, én nő vagyok (ha ez eddig nem derült volna ki ), és nem 15 éves, de nem is 25... hidd el nekem, nem az alkatodtól leszel férfias.. viszont a nyavalygástól sem
nem az alkat alapján választ társat egy nő... amelyik igen, az meg neked ne kelljen! ennyi..
tavaly óta nem motoroztam csak bámulom a dörzikét...:(
amugy szeliden finoman szoktam...
ööö...hát én mondjuk 171cm vagyok. De figyelj már ide, olyan nincs, hogy senkinek nem jössz be. Biztos van olyan, csak te nem veszed észre, mert bebeszéled magadnak, hogy én senkinek bla-bla.
hidd el jacek h kaptam énmár olyat h túl rendes vagyok azértnem..aztán a másik meg azzal jön h bunkó vagy azért nem a harmadik pedig tegnap osztott h tul rendes akarok lenni csajokhoz az meg azért nem...de ha valakinek nincsen szövege akkor arról nem tehet.......nem is hagyják h eljussak odáig...