Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt sajnálom, tényleg. de akkor nem a külsővel kell hódítani, hidd el, az amúgy is másodlagos. Ha jó dumád van, van önbizalmad, magabiztos vagy, akkor annyi ilyen segget baszhatsz agyon, hogy már unni fogod!
a motorozás is elég megterhelő...főleg az enduró...akkor az, hogy műveled?
sajna nemtehetem mert agyonműtöttek 3 kilót emelhetek....beteg vagyok úgy genetikailag .....
élőben igen-igen az egyik legjobb segg volt a devilen... csak a feje volt ocsmány
1:0 Jaceknak... az önsajnálat az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság egy pasiban..
de én 180 cm vagyok..nemakarlak megbántani de szerintem te biztos alacsonyabb is vagy ezért az nem olyan vékony mint az én alkatom...ez egycsajnak sem jön be....ez már gáz....mert egy nulla erőtlen kis szarnak néznek..nemlátják benned a férfit...
mármint bennem na..
Én minden ilyenre azt mondom, hogy ha valamit el akarunk érni, azért tenni kell. Ha hízni akarsz egyél, és sportolj.
Szívemből beszélsz.
én speciál láttam már szebb segget, annyira nem is jó
tök mind1, hány kiló vagy...találsz olyat akinek az tetszik...a duma a lényeg...de ha így állsz a dolgokhoz nem lehet valami magabiztos...az meg már alapból bukta..ritka az olyan jány akinek a nyámnyilák jönnek be tapasztalatból mondom, 170pár centis kis törpe vagyok 65 kilóval...de pont leszarom..és az a titkom
na de képet kérünk még-még
Én is 61 vagyok, de nekem nincs problémám vele...
..és ha ez pl. az egyik semmirenemjó celeb, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a túloldalról nézve is csak egy segget látunk..
pont most néztem meg a videok közt a sportmotron..
Ajj már, ez csak egy segg, ennyire azért nem kell elájulni tőle...
egyet el is hagy a szerencsétlen, gondolom van neki még vagy 20 a kocsin
figyi 61 kiló vagyok..nem egy tipikus versenysúly a csajok szemében.....az a durva hogy aki bejön csajban szintén megközelítti ezt a súlyt szóval nem önértékelési zavar hanem tapasztalatból mondom h kevés.....nekem is és a csajoknak is.:)
én valahogy ráéreztem mikor sikerült jól...volt is boldogság....cska úgy örültünk asszonykámmal
huh nekem is rengeteg próbálkozásba telt mire ráéreztem ennyire akár....de egyébként én a steve feliratot tökre véletlenül elsőre sikerült..........azthittem h ótvar lett de aztán felülmulta a várakozásomat...
Önértékelési zavaraid vannak, vagy csak realista vagy?
tudtommal van...csak úgy láttam, mintha nem poénkodni akarnál...én kérek elnézést
énsem tudtam volna a kislányra fókuszálni..ilyen gyönyőrű popótjaj.....
nem tudom már mivel csináltam...valami kis ledes lámpával... amúgy a "diszgráfia" a sietség miatt van..vagy 20szor biztos próbáltam mire sikerült az egészet kiírni
úgy látom, neked a legkisebb mértékben sincs humorérzéked
igen-igen.van benne valami...irigylem az ilyen szép csajokat a tökéletes külső miatt..engem csak azért zavar mert tul szép....:) ha pasiban lehetnék ennyire látványos, biztosan sokkal boldogabb lennék.........
Hát igen, ha tudatos lenne, akkor a kislányra állítja a fókuszt...