úgy látom te csak kötekedni jársz ide egy szóval em mondtam, hogy tudatos a kompozíció, nem tudom, hol látsz ilyet az előtt kellett volna címet adnom mielőtt elkészül a kép?
nekem tetszik, hogy "tűfilccel" csináltad.. mivel mindenki a szélesebbet tekinti látványosnak, mindenki azzal is csinálja.. ergo elcsépeltebb.. nekem ez jobban bejön, tényleg olyan, mintha egy "fényfilccel" (és némi diszgráfiával ) felkapartad volna a neved egy falra..
szerintem vastagabb lámpával csináld az látványosabb..az nem olyen gizda...ez kb sztem olyan dolog mint a vastag alkoholos filc és a tűhegyű filc köztű külömbség....... a vastagabb látványosabb....:) legalábbis én így vagyok vele..de próbálgasd..
szerintem nem a segg miatt szerepel a topikban.. azt nem vonom kétségbe, hogy csak amiatt készült a fotó , de utólag észrevette a bámuló kislányt a háttérben, ezért lett a kép címe "rossz példa", és most próbálja elhitetni velünk, hogy tudatos a kompozíció
ügyelj arra h a fókuszt azt frankón állítsd be mert csak akkor lesz éles ha a fókuszált ponttól nem tolódik el nagyon a rajzod a fókuszálás síkjában...ezt úgy értem h nekem pl mindig a hűttőre fókuszált a gépem..f:18 on volt amugy így bőven hagyhattam az álványt fókuszálás után ott ahol van és nemkellett kompenzálnom azt a fél métert amennyivel a hűttő elé áltam....
8 másodperc alatt ezeket pont kiirhatod.....pl...énis 8 -cal kezdtem pl szintit szerettem volna kiirni de az i betü mindig lemaradt...szóval feltoltam 20 ra akkor meg már lehetett vele bohóckodni maradt időm erre-arra lassabban csinálni stb... ha a visszafele való írás nem megy mert idő kell mire belejön az ember akkor csak firkálj valamit nekem pl egy fehér ledes lámpám van..csak raktam rá különbőzőszinű vékony fóliákat....azzal próbálkoztam...majd v mikor kimegyek egy szép nagy rétre ide a házunkelé aztán csinálok ott valami rajzosat....rohangászok egyet haverral majd lámpával...már régóta tervezem..
csak gondoltam hogy ha már csináltam képet akkor felrakom.....azért fotósítopik hogy fotó is legyen benne nem csak írás.... respect és egy go pro a végén....próba fotó
Erről a szürke fehéregyensúlyos dologról mondhatnál valamit bővebben....csak simán egy szürke bármire csináljak egy egyénit azt heló? záridőt nem lehet valahogy csinálni sötétben? gondolom nem....
Nekem is vannak problémáim...állványt elfelejtettem vinni, ez volt a legnagyobb...viszont a beállítással is szenvedtem. és nem is olyan lett mind amilyet akartam
Használj lightroomot, sokkal könnyebb, egyszerűbb, és nem fognak CGI-vel vádolni.
Éjszakai fotózás:
- állvány,
- önkioldó / távkioldó,
- helyes egyéni awb,
- kontrasztos helyek (fények, árnyékok), erős részletek (erezet, macskakő) mert ezek jól néznek ki eltérő fényviszonyokban, vagy városi nagylátós képek!
- Fénycsíkok
a címe: "rossz példa"
Érdekes, és egyben meghökkentő! De sokáig nézve hatásos!
Éjszakai fotózás:
- állvány,
- önkioldó / távkioldó,
- helyes egyéni awb,
- kontrasztos helyek (fények, árnyékok), erős részletek (erezet, macskakő) mert ezek jól néznek ki eltérő fényviszonyokban, vagy városi nagylátós képek!
- Fénycsíkok
Ennyi, hajrá!