Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy látom te csak kötekedni jársz ide egy szóval em mondtam, hogy tudatos a kompozíció, nem tudom, hol látsz ilyet az előtt kellett volna címet adnom mielőtt elkészül a kép?
nekem tetszik, hogy "tűfilccel" csináltad.. mivel mindenki a szélesebbet tekinti látványosnak, mindenki azzal is csinálja.. ergo elcsépeltebb.. nekem ez jobban bejön, tényleg olyan, mintha egy "fényfilccel" (és némi diszgráfiával ) felkapartad volna a neved egy falra..
szerintem vastagabb lámpával csináld az látványosabb..az nem olyen gizda...ez kb sztem olyan dolog mint a vastag alkoholos filc és a tűhegyű filc köztű külömbség....... a vastagabb látványosabb....:) legalábbis én így vagyok vele..de próbálgasd..
szerintem nem a segg miatt szerepel a topikban.. azt nem vonom kétségbe, hogy csak amiatt készült a fotó , de utólag észrevette a bámuló kislányt a háttérben, ezért lett a kép címe "rossz példa", és most próbálja elhitetni velünk, hogy tudatos a kompozíció
itt nem feltétlen a nőci a lényeg..maximum közvetetten..
inkább a műmájjerbe töltsd fel..az a neki valóhely....:) ide inkább sztem ne.....nerontsuk el az ilyen töltésű képekkel ezt a szoft oldalt...
csináltam már...ilyne lett az egyik
ügyelj arra h a fókuszt azt frankón állítsd be mert csak akkor lesz éles ha a fókuszált ponttól nem tolódik el nagyon a rajzod a fókuszálás síkjában...ezt úgy értem h nekem pl mindig a hűttőre fókuszált a gépem..f:18 on volt amugy így bőven hagyhattam az álványt fókuszálás után ott ahol van és nemkellett kompenzálnom azt a fél métert amennyivel a hűttő elé áltam....
nem tudom, hogy ezt felraktam-e....ennek van mondani valója számomra.
a címe: "rossz példa"
Nekem alig sikerült, pedig siettem
Még jó, hogy "csak" fotózás közben nyitott rád...

édesanyám és a meglepetés ereje miközben fotózás közben rámnyitott!
8 másodperc alatt ezeket pont kiirhatod.....pl...énis 8 -cal kezdtem pl szintit szerettem volna kiirni de az i betü mindig lemaradt...szóval feltoltam 20 ra akkor meg már lehetett vele bohóckodni maradt időm erre-arra lassabban csinálni stb... ha a visszafele való írás nem megy mert idő kell mire belejön az ember akkor csak firkálj valamit nekem pl egy fehér ledes lámpám van..csak raktam rá különbőzőszinű vékony fóliákat....azzal próbálkoztam...majd v mikor kimegyek egy szép nagy rétre ide a házunkelé aztán csinálok ott valami rajzosat....rohangászok egyet haverral majd lámpával...már régóta tervezem..
jó is a hosszú záridő...nekem 8mp a leghosszabb...az alatt csak egészen egyszerűeket lehet
csak gondoltam hogy ha már csináltam képet akkor felrakom.....azért fotósítopik hogy fotó is legyen benne nem csak írás.... respect és egy go pro a végén....próba fotó
ugye A módban..akár mekkorára állítom a rekeszt a záridő 4mp mindig..ha nem hosszú záridős képet akarok akkor mivan?
záridőt csinálni? mi van veled, drogozol, nem beszényi mádzsár? Mire gondolsz?
Jóóó...de...vakuval..de az nem jó
Erről a szürke fehéregyensúlyos dologról mondhatnál valamit bővebben....csak simán egy szürke bármire csináljak egy egyénit azt heló? záridőt nem lehet valahogy csinálni sötétben? gondolom nem....
A biciklizésesről! Hát, őőő, izé!
Érdekes, és egyben meghökkentő! De sokáig nézve hatásos!
Te meg bacó' mondani bármit is
Dinónak tetszett az a lényeg, nem?
Nekem is vannak problémáim...állványt elfelejtettem vinni, ez volt a legnagyobb...viszont a beállítással is szenvedtem. és nem is olyan lett mind amilyet akartam
Használj lightroomot, sokkal könnyebb, egyszerűbb, és nem fognak CGI-vel vádolni.

Éjszakai fotózás:

- állvány,
- önkioldó / távkioldó,
- helyes egyéni awb,
- kontrasztos helyek (fények, árnyékok), erős részletek (erezet, macskakő) mert ezek jól néznek ki eltérő fényviszonyokban, vagy városi nagylátós képek!
- Fénycsíkok

Ennyi, hajrá!