Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen nehéz lehet 1 kockát kivágni. Az nagyon picike.
A videovágás halálos dolog. Belefulladhatsz a nem megfelelő plug-inek és bitek özönébe...
Na jó, de aki például nem vesz elő egy melegedő zúgó gépet netezni, hanem padon nyomja, azt kizárja az oldal tulajdonosa abból, hogy megcsodálja az oldalát.
Kevered az oldalakat, az max nálatok, a gaybikers.hu-n lehet vezető fotótéma.

LX: érdekelni érdekel, de akkor éppen sógoréknál kortyolgatom majd a csapolt sörömet, egy kiadós alpesi motorozás után...
Az attól függ mennyire éles kés kell neki a vágáshoz...
Nem veszélyes?
Jelenleg az Androidos kütyük csúcsát jelentő csodamasinámról nincs ilyen gond...
Nekem semmi bajom apple-n a flash-el... Néha nyomni kell neki a Disk Utility-ben egy Repair Disk Permissions-t, majd ha megcsinálta, egy restart.
Amúgy valóban az egyetlen gyenge pont, hogy a flasht rém szarul fejlesztik OSX-re, de ez nem az apple hibája...
Hát igen.
tiszavirágzás konkrétan.. ha érdekel.. péntek DU kellene indulni.. autó van.. hely még van..

LX
Ezek repülő spermiumok... az arcod felé repülnek!
Nem, videovágó. De régebben operatőrként is dolgoztam...
Apple...
Repülő tárgyak/eszközök/emberek/állatok engem is érdekelnének talán...
Kib@szott flash-es oldalak.
Ha 95-ös van bennük akkor csak később repülnek, mert elsőre nem indulnak.
Te.. melegfiú... sosenem' hallottál még erről? Pont az a lényege, hogy egyszer... sok 10000 kis bigyó egyszerre rajzik ki.. és ez a napokban várható.. egyik nap csak kevesebb.. aztán jóóó sok 1xre...

LX
Megnéztem.
Én arról beszélek, hogy ezek állandóan repülnek, vagy csak egyszer egy héten, el a picsába, mondjuk 22:15-kor. Melegeknek leegyszerűsítve a kérdést, ha odamegyünk lesz invázió a levegőben, vagy nem.
repülnek sokan egyben.. nézzed meg a linket amit küldtem... ott hely is van...

LX
Helyileg hun van?
Repülnek majd ezek a cuccok? Több (10) ezer egyben? Olyan kép akár érdekelhet. De hogy közelről fotózzak ilyeneket az nem.
gondoltam az is érdekel vazze... de ha nem hát nem..

LX
Találkoztál már az eddigi képeim valamelyikével is...?
Ha igen, kérlek mutasd meg a pénteki dolog és azok között a közös halmazt...!
a péntekihez nem kell idő..
viszont a kritikai megfogalmazásnál ügyelj arra, hogy ez egy nagyon pici szeletkéje annak amit csináltam/csinálok... ez csak amolyan tessék-lássék minta volt..
esküvő terén nekem ő az egyik kedvenc : szemtanu

LX
Már olvastam, de komoly választ szeretnék megfogalmazni, és ahhoz idő kell. A jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több.
emilre meg majd én válaszolok ugye.. Teee.. Homérosz...

LX