Na jó, de aki például nem vesz elő egy melegedő zúgó gépet netezni, hanem padon nyomja, azt kizárja az oldal tulajdonosa abból, hogy megcsodálja az oldalát.
Nekem semmi bajom apple-n a flash-el... Néha nyomni kell neki a Disk Utility-ben egy Repair Disk Permissions-t, majd ha megcsinálta, egy restart.
Amúgy valóban az egyetlen gyenge pont, hogy a flasht rém szarul fejlesztik OSX-re, de ez nem az apple hibája...
Te.. melegfiú... sosenem' hallottál még erről? Pont az a lényege, hogy egyszer... sok 10000 kis bigyó egyszerre rajzik ki.. és ez a napokban várható.. egyik nap csak kevesebb.. aztán jóóó sok 1xre...
Megnéztem.
Én arról beszélek, hogy ezek állandóan repülnek, vagy csak egyszer egy héten, el a picsába, mondjuk 22:15-kor. Melegeknek leegyszerűsítve a kérdést, ha odamegyünk lesz invázió a levegőben, vagy nem.
a péntekihez nem kell idő..
viszont a kritikai megfogalmazásnál ügyelj arra, hogy ez egy nagyon pici szeletkéje annak amit csináltam/csinálok... ez csak amolyan tessék-lássék minta volt..
esküvő terén nekem ő az egyik kedvenc : szemtanu
LX: érdekelni érdekel, de akkor éppen sógoréknál kortyolgatom majd a csapolt sörömet, egy kiadós alpesi motorozás után...
Amúgy valóban az egyetlen gyenge pont, hogy a flasht rém szarul fejlesztik OSX-re, de ez nem az apple hibája...
LX
LX
Én arról beszélek, hogy ezek állandóan repülnek, vagy csak egyszer egy héten, el a picsába, mondjuk 22:15-kor. Melegeknek leegyszerűsítve a kérdést, ha odamegyünk lesz invázió a levegőben, vagy nem.
LX
Repülnek majd ezek a cuccok? Több (10) ezer egyben? Olyan kép akár érdekelhet. De hogy közelről fotózzak ilyeneket az nem.
LX
Ha igen, kérlek mutasd meg a pénteki dolog és azok között a közös halmazt...!
viszont a kritikai megfogalmazásnál ügyelj arra, hogy ez egy nagyon pici szeletkéje annak amit csináltam/csinálok... ez csak amolyan tessék-lássék minta volt..
esküvő terén nekem ő az egyik kedvenc : szemtanu
LX
LX