Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bankszámlakivonatot.
Csak jövedelem igazolást kérnek... Vagy munkáltatóit...
52-es, és 58-as Kenko (japan) UV szűrők eladóak, potom áron.

Ő is eladó még szintén, hibátlan, karcmentes, Canon EF-S 55-250 mm 1:4-5,6 IS II, napellenzővel, garival, a fenti szűrővel, dobozzal. Alacsony, csak éjjel lőtt expószámmal...

Meg egy Hama alu állvány kezdőknek, új, tokban.
Hama Star 700 EF.
Amúgy még alternatíva lehet annak aki vásárláson töri a fejét, hogy pl. az edigital-nál kamatmentes hitelre, kb. 10% indulóra lehet venni bármit.
100e érték, becsengetsz 10e-t, a maradék 90 ezret meg mondjuk 10 hónapon keresztül törleszted, havi 9 ezrenként. Nincs kamat, nincs árfolyam, nincs kezelési költség.
Lehet megéri, de most arról beszéltek a srácok, hogy 30-40-50e pénzt szánnak (bridge) gépre.
Ha úgy töltöd fel, hogy full méret is van hozzá és bejelölöd, hogy webshopba is felkerüljön, elvileg még némi pénzt is láthatsz belőle.
Nincs kedvem most keresgélni, hogy ki akar gépet venni, de ez szerintem megéri, az indexen találtam:
Canon EOS 400D + 18-55mm f3.5 - 5.6 kit objektív + Opteka battery grip - 80e forint
Canon 50mm f1.8 objektív & F-PRO szűrő - 20e forint
Canon 24-105mm F4L IS USM dobozzal, napellenzővel, vászonzsákkal, eredeti dobozzal & Dörr szűrő - 220e forint
Lowepro TLZ-1 - 5e forint

Nem kell egyben, mindent megvenni, de a váz+kitobi+50-es megéri szerintem 100ért.

Itt lehet érdeklődni: sleepinbp@gmail.com
Menteni azért még lehet.
Én se szeretném ha az enyémeket csak úgy töltögessék...
nekik.
Némá', lehet villamost faszán is fényképezni:

http://500px.com/photo/8497555...

LX hol van? Tud vki vmit róla?
Megsértődött, elragadta egy villamos, teljesen bemelegedett, és már csak a zacsi-pacsi érdekli, vett még egy 7D-t, mert billegett az asztal lába, vagy mi van vele?
beléd is, drágám
Clam-nak?
"tisztelet a kivételnek"
Az nem hátráltató tényező, csak kutya ne legyen.
Mé'?
Milyen jó lenne, ha a prók által az 500px-re feltöltött, kurva sok melóval, pénzből, energiából, utómunkával összerakott képeket bárki letöltögethetné, és használhatná kénye kedve szerint.
Éz teljesen jó így.
Én pl. ignorálom Zsebyt.
Vagy pucér dört bringásokat.
Én csak azért nem javaslok témát, mert kíváncsi lettem volna arra, hogy akik támogatják a heti 5 témát, és leszóltak mikor annak balga mivoltát jeleztem, azok egyrészt mondanak-e heti 5 témát, másrészt meg is lövik azokat a témákat. De az azóta eltelt időszakot nézve, úgy érzem választ kaptam a kérdésre. Amúgy pl. én természetesen téma nélkül is fotózok, de gondolom többen vannak így.
Én most rájöttem, hogy megint dirt bringásokat kellene fotózzak. Vagy pucér nőket, kupacban...
Szerintem továbbra is többen baromságnak tartjuk a heti 5 párhuzamos témát, így felkérném a külsős kolleginát, Zseby-t, hogy határozzon meg 1db témát, amit a jövő szerda estig tartó időintervallumon belül kellene meglőni.
Nem tudom.
Oké, átadom.
Na még egy kép, ő talán nem szedné szét a cipőm.
hogy lehet ilyen séróval ennyire szigorúan nézni?
nagyon cuki, add át neki üdvözletem
Értem, BalatOFF, vége, nincs tovább, meghalt a buli. De igazad van, megszeppentek tőled és nem jön a fotóáradat... a téma meg főleg nem.

Hülye vagyok amúgy, mert van kutyus a háznál, de ha őt a cipővel fényképezem akkor kép lesz, csak éppen cipőm nem.