Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, sztem is.

Te amúgy operatőr vagy? Kameraman?
Ahogy néztem, itt valami könnyű daru/kran, vagy egy komolyabb boom volt, pár kanyarnál látszik a felvételen olyan moszgás, amit mással nem lehet megcsinálni. Sőt, van az, ahol fejjel lefeléből jön szembe a motor, ahhoz egy komolyabb mozgatórendszer is kellene...
Bírom az ilyen steady cam-es mozgásokat, de itt komolyabb technika is lehetett mert vertikálisan is emelkedik/süllyed a kamera, szóval vmi daru jellegű cucc is lehetett.
Tényleg ügyes és jó lett a videó is!
Bgabor800!
video: http://www.youtube.com/watch?v...

Benji ügyes magyar gyerek, és a vidi is fasza!

Neked bejött aztán az élet!
jelentem lesz másfél hetem fotót készíteni végre, mivel megyünk nyaralni az adriára
Nekem meg ilyen
Ilyesmi nekem is van
Úgy emlékszem a faterja egy egész klíma áruházat nyitott csak hogy hűvösebb legyen.
Egyik szemem már oké!
Nem azzal néztem a képet!
még mindíg nem jött helyre a látásod?
Mondjuk az látszott is!
A B. Ricsi budapesti lakos volt.
Rá mindkét jelző igaz...
Könnyen lehet. 7 év munka volt tv-s képben.
Régebben sokat motoroztam melegekkel.

Valaki még hátra is felült.
MovariDRZ is eltűnt. Szerintem sokáig nézte a tv-s képét, és már Lipótmezőn van...
Tudok olvasni a sorok között, de egyszerűen a meleg közösség virágnyelvét nem értem. Fura picit, h ez neked ilyen könnyen ment...

De sejtettem amúgy, h Lx vmi ilyesmire gondolt, ilyen hőségben indulnak útjukra "terraformálni" az övéik...
Oké!
ráéreztél... idióda..

LX
Szia Zema!

Érdekelne az obi, illetve egészen pontosan egy barátomat! Tudnál küldeni egy emailt ide, hogy mennyiért gondoltad?
rretro@gmail.com

köszi!

na.. végre.. ez a beszéd melegfijjú.. Cokin-om már van.. akkor tekergetőset már nem veszek.. ehhez veszek még lapokat..
KÖSZI

LX
Ha olvasnál a sorok között, akkor már rajöhettél volna, hogy LX azt akarja kérdezni, csak nem meri nyíltan, hogy használjon-e óvszert flikkeres rendezvényen vagy nem?

Szűrő...