Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de lettek-e fotók hétvégén? Hamár nem voltál itthon.
Ezt most láttam, sorry. De nem is lett volna jó, mert nem voltam itthon.
Mikor jössz megint?
Szia!
Akkor megvenném.
Holnap Pesten leszek,délután,vagy estefelé összefuthatnánk.
repsol82@gmail.com-ra küld el a telszámodat,és felhívlak,hogy egyeztessünk.(Ha zavarhatlak vasárnap)
Na letelt a 24 órás fogadalmam, úgyhogy reszkessen mindenki, újra itt vagyok!
Már csupán azt kéne kitalálnom, hogy mikor fotózok nektek cipőt?
..és te ilyet hol olvastál?
Kimaradt a lenni...
há' Zseby szeretne az új CEO.. nem éééérteeeed?

LX
mit szeretne Zseby?
na ezt jól összefoglaltad..

LX
Míg nem voltál itt kiderűlt, hogy elég sok meleg látogatja az oldalt, illetve elég sokan regisztráltak az 500px-re, de csak azért, hogy nézzék Zemát. Az új management adott meg témát, de Zseby szeretne az új CEO, pedig ő maga az ördög!
ne rijjjá' itt vagyok...
mivel most még olyan 600 kép RAW kép vár a feldolgozásra (2500-ból leválogatva..), és sok a munka is nem nagyon volt időm írni/olvasni a fórumot.. fotózni meg pláne nem.. főleg úgy, hogy tegnap és tegnapelőtt a H ringen voltam.. és kivételesen gép sem volt nálam...

LX
néddmá', hiányzom neki
Itt az "írástalansági" fogadalom célravezetőbb lenne...
Vót' egy kis szar szivárvány ma..alig látszott, de már rég láttam szivárványt..ezért le akartam lőni..de mivle nem sikerült, ezé' lefotóztam
Szótalansági? Az mi?
Ez valami hülye vicc, amit csak fekák értenek...?

jóvanna, akkor most 1 napig szótalansági fogadalmat teszek itt...
De Zsebyt is elüldözted a copy paste-es robbantott ábráiddal...
Én azért sajnálom. Remek fotósa volt a BKV-nak.
A legutóbbi postja nem az volt, hogy megtalálta a hannoveri villamost? Lehet, hogy szakmát váltott és villanyosvezetővé avanzsált a festői Hannoverben... Végülis ez is vezető beosztás...
LX szerintem befejezte a fotózást, ő már nem csinálja sehogy. Vagy a table dance jobban fizet a kék osztrigában, vagy megunta, hogy Balu állandóan cseszteti, vagy rájött, hogy jobb ha megveszi 50 juróért a képeket...
Ez a telefon menüjében van...
fényképezőgép menüje, és ott ki lehet választani mekkora fotót csináljon, 120x120 , 640x480 stb, így nem kell után bajlódni paintbe a képek kicsinyítésével , LX is így csinálja
NG-s pályázat?
(két éve szinte szóra ez volt benne, beküldtem egy szinte nyers képet, erre tele volt lila falevelekkel a döntős csoport... )
Nem, ez tengervízből a sókirakódás...
Gombás a csipesz?