Míg nem voltál itt kiderűlt, hogy elég sok meleg látogatja az oldalt, illetve elég sokan regisztráltak az 500px-re, de csak azért, hogy nézzék Zemát. Az új management adott meg témát, de Zseby szeretne az új CEO, pedig ő maga az ördög!
ne rijjjá' itt vagyok...
mivel most még olyan 600 kép RAW kép vár a feldolgozásra (2500-ból leválogatva..), és sok a munka is nem nagyon volt időm írni/olvasni a fórumot.. fotózni meg pláne nem.. főleg úgy, hogy tegnap és tegnapelőtt a H ringen voltam.. és kivételesen gép sem volt nálam...
A legutóbbi postja nem az volt, hogy megtalálta a hannoveri villamost? Lehet, hogy szakmát váltott és villanyosvezetővé avanzsált a festői Hannoverben... Végülis ez is vezető beosztás...
LX szerintem befejezte a fotózást, ő már nem csinálja sehogy. Vagy a table dance jobban fizet a kék osztrigában, vagy megunta, hogy Balu állandóan cseszteti, vagy rájött, hogy jobb ha megveszi 50 juróért a képeket...
fényképezőgép menüje, és ott ki lehet választani mekkora fotót csináljon, 120x120 , 640x480 stb, így nem kell után bajlódni paintbe a képek kicsinyítésével , LX is így csinálja
Mikor jössz megint?
Akkor megvenném.
Holnap Pesten leszek,délután,vagy estefelé összefuthatnánk.
repsol82@gmail.com-ra küld el a telszámodat,és felhívlak,hogy egyeztessünk.(Ha zavarhatlak vasárnap)
Már csupán azt kéne kitalálnom, hogy mikor fotózok nektek cipőt?
LX
LX
mivel most még olyan 600 kép RAW kép vár a feldolgozásra (2500-ból leválogatva..), és sok a munka is nem nagyon volt időm írni/olvasni a fórumot.. fotózni meg pláne nem.. főleg úgy, hogy tegnap és tegnapelőtt a H ringen voltam.. és kivételesen gép sem volt nálam...
LX
Ez valami hülye vicc, amit csak fekák értenek...?
jóvanna, akkor most 1 napig szótalansági fogadalmat teszek itt...
(két éve szinte szóra ez volt benne, beküldtem egy szinte nyers képet, erre tele volt lila falevelekkel a döntős csoport... )