Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdemes használtban is keresgélni, végülis egy statívnak nagyon sok baja nem lehet, ha vigyáznak a gömbfejre. Az enyém is új áron közel 70ezres tétel lenne, de féláron vettem kézalól és hibátlan. Azzal nem kell foglalkozni, hogyha picit festékhiányos itt-ott, nálad is az lesz elég hamar.
Hja. Macskajaj
Csőstül jönnek a pulyák errefelé. Hetente van tejfakasztó. Hadd ne mondjam hova megyek megint szombaton...
Óó, köszi, de ez már erősen meghaladja a keretet.
Tudom, tudom.. jobb képekhez jó cájg kell. Sajnos ebben is kompromisszumra kényszerülök. Ez van, ezt kell szeretni. Sokan mondják, hogy érdemes gyűjtögetni, a jobbat megvenni, és lassanként összeszedni a rendszert. A gond az ezzel, hogy mire minden összejönne egy magasabb nívón,...
...dehát nem jönne össze, mert az eleje már elavul addigra! Hát erről beszélek.
Szóval az árkategória nagyjából adott, ebből kell kalkulálnom.
Uff
akkor elég magasra mentetek
nekem is volt tegnap hegymászás
sümegi várat másztam meg 1részes bőrruhába
ja és a nyíllal jelölt kisfaluból indultunk gyalog...
Az igen!
úgylátszik mindenkinek volt valami program hétvégére
én motoroztam egész nap, vagyis szénné égtem a bőrruhába
Nálam ez volt a hétvégi program:
Nekem is ez a láb van, csak egy picit komolyabb fejjel. De volt ez is a kezemben, elég korrekt, egy dslr+tele+grip kombót simán elbír. A láb meg igen stabil, cserébe picit nehezebb.
Nem a legolcsóbb, viszont néha előfordul akciósan is ez a szett, nemrég vettem egy haverom számára, kb 45ezerért (láb+gömbfej).
csak próbálgattam a gépet este
fuji s6500fd
f4
1/4000
10mm
iso100
valaki nagyon ráér
az eredeti képből nemsok maradtt
Heyho
Háromlábút vennék, nem az aljából, de nem is prémium minőségben gondolkodom. DSLR+obi ne hassa meg azért...
Amit néztem (Cullmann Magnesit 519) nagyjából megfelelne, bár nem mutattak még be egymásnak. Akinek van tapasztalata, esetleg jobbat (óccót) tud hasonló kategóriában ne fojtsa el a vágyát, hogy megossza velem a véleményét.
hhmm... 7 - 8-as állásig egész használhatónak tűnik... vélemény?

ND filter

LX
Nagyon durva.
ppfff... ez amatőr.. villamossal nem mer bohóckodni... csak kis gagyi repülővel... ááá... nagyon gáz...

LX
A többi filmje is kemény.

De LX kenterbe verte a villamossal!
LX-nek, egy kis segítség a villamos PS trükkfelvételekhez

http://youtu.be/53m0syaPg9A
betegek ezek az emberek
Múltkor néztem a salakmotor vb-t (talán), azt hiszem Lengyelországban, Krakkóban volt, és azért ezek elég keményen mennek...
motorozni hülyeség

voltam salakmotor versenyen miskolcon, elég durvavóót!
Rocksztároknak nem.
A kerekek mindig lent maradnak, nem vagyok én olyan.
Nem veszélyes?

De remélem az első kerék lent maradt végig!
nyeregből, szerpentinen...
Mostanában nemhiszem,hogy megyek,de egy barátom dolgozik Pesten,megkérem,hogy hozza el.Küld el a számodat,és majd felhív a héten,ha ráér ő is.
A gázt húztam hétvégén, nem az önkioldót, így sajnos nem.