Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vége az offtopic-nak.. ..már így is félbeszakítottam a téma- és fotóáradatot..

bocsesz
Hát az úgy ám nem olyan, ha csak én hiszem azt, te meg nem...

Most már áruld el akkor miért kell Xanax!
ha ettől boldogabb napod lesz, akkor hidd azt, hogy rád gondoltam..

Xanax ezért nem kell... vagyis nem ezért kell
Én tényleg nem, mert tudom ám, hogy rám gondoltál...

De most adtál 5 témát, így hát öt nyűglődés mentes hét következik és már Xanax sem kell.

Ismét csak köszönöm, gondolom most is rám gondoltál.
nem mind olyan

a témákat csak azért dobtam be, mert már halálba idegesített a szánalmas nyüglődés... megy a szöveg, hogy "légy kreatív, mutass újat", de már a témaválasztásnál elvérzik az egész

(tisztelet a kivételnek, van itt azért olyan emberke, aki "külsős ötlet" nélkül is tudja, hogy mit szeret fotózni, mi a stílusa )
Mert ez a helyes kompozíció!
Bocs, hogy bele ugattam....
Csak nem olyanok, akik ignorálnak, habár ki tudja. Az viszont elgondolkodtató, hogy jöttél te és 5 elég jó témát bedobtál. S mindezt így kisujjból, mert nem hiszem, hogy amíg csendbe voltál ezen gondolkodtál...
na csönd legyen ott az alvégen!
figyelnek, csak ignorálnak... a nagy, kreatív fotósok, akik hetek alatt egy témát nem bírtak összeizzadni maguknak..
Nem figyeltek, itt az 5 Zseby féle téma. Lehet válogatni...
Most nézem 500px-ről pénzért lehet fényképet letölteni?
2.99$
beteg ez a világ. komolyan mondom
Rendben.
Majd figyelek én is.
Óvatosan a gyerekkel
Itt már magyarázni kellett egyszer
azért ha van valami kivételesen jó ajánlatod a jövőben akkor szólj jó vagyok a pénz össze kaparásában rekord idő alatt
Hihi, itt is vannak tök jó képek. Ismét csak azt tudom mondani, hogy szereznem kell egy háziállatot, vagy egy gyereket.
Értelek.
Ezért mondtam, amit mondtam.
BÉKE!
Konkrétan nem tudom...végülis mind1 is lenne, hogy milyen, csak egy bridge gép legyen..legalább vagy 10megapixel, tudjon raw-ot Pénz meg annak a függvénye, hogy kell-e valamire..így, hogy konkrétan nincs mire, így nem gyűjtögetem. Ami volt elment a supermotosításra
Á ez de jó kép már, szereznem kell valami háziállatot.

Köszönöm, bár én ezzel azért vitatkoznék. Hát igen, akkoriban eléggé rá voltam kattanva a Gimpre. Engem sokan nem értenek, szóval ezzel nem vagy egyedül.

Ha már így szóba került a régi gimpelgetős időszakom, itt egy cipős képem kicsit megjátszva. Nem mondom hogy jó, de egynek elmegy.
Kell egy nyakas?
Mit vihogsz?
Pénzed nincs.
Tudni sem tudod mit akarsz.
De azt nagyon....
Na, dobjon már valaki valami témát, mert bánatomban ma is vettem egy filmes Nikon F801s vázat...
végülis csak 5-öt dobtam be...

...de nekem itt kuss a nevem
Sajnos már nem tudok.