a témákat csak azért dobtam be, mert már halálba idegesített a szánalmas nyüglődés... megy a szöveg, hogy "légy kreatív, mutass újat", de már a témaválasztásnál elvérzik az egész
(tisztelet a kivételnek, van itt azért olyan emberke, aki "külsős ötlet" nélkül is tudja, hogy mit szeret fotózni, mi a stílusa )
Csak nem olyanok, akik ignorálnak, habár ki tudja. Az viszont elgondolkodtató, hogy jöttél te és 5 elég jó témát bedobtál. S mindezt így kisujjból, mert nem hiszem, hogy amíg csendbe voltál ezen gondolkodtál...
Konkrétan nem tudom...végülis mind1 is lenne, hogy milyen, csak egy bridge gép legyen..legalább vagy 10megapixel, tudjon raw-ot Pénz meg annak a függvénye, hogy kell-e valamire..így, hogy konkrétan nincs mire, így nem gyűjtögetem. Ami volt elment a supermotosításra
Á ez de jó kép már, szereznem kell valami háziállatot.
Köszönöm, bár én ezzel azért vitatkoznék. Hát igen, akkoriban eléggé rá voltam kattanva a Gimpre. Engem sokan nem értenek, szóval ezzel nem vagy egyedül.
Ha már így szóba került a régi gimpelgetős időszakom, itt egy cipős képem kicsit megjátszva. Nem mondom hogy jó, de egynek elmegy.
bocsesz