Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis jó moci, itt a forumon xlzx nek van, meg volt egy pár, de ő csak holnap lesz ha jól tudom csocsozik.
Vegyél crm-et vagy mtx-et, az legalább honda
Sok látszik belőle
Sziasztok!Kéne nekem 1 kis segítség!Eddig robogóztam de most enduróra váltok!16 éves vok 125/50 szeretnék főleg endúrózni erdő/mező stb.Aprilia RX-re gondoltam!Ha vki tudna mondani tapasztalatokat a motorral kapcsolatban azt megköszönném!!!És egyéb ötleteket/tapasztalatokat is szivesen várom!Elöre is THX!!!
bocs standar az msn nem akar működni.
gugliba baírod h telefonguru+6260 és megénzed a telfonguru-n h miylen kártya való bele..aztán írd be ide
hát mostanában nincs sok időm netezni, az a kurva iskola hétvégén meg általában motorozunk
holnap is megyek, remélem jó idő lesz, múltkor lefagyott a fejem Kellemes Ünnepeket
giorgio kurva régen voltál
jahát énsem....
remélem épitenek még arra a pályára ugratot a angy az kurva fasza
kétütem forever!!!!! Najó egy 250sx-fért nem sértődnék meg csak így pályára
meg pinában
Boldog karácsonyt és lóerőben és benzinben gazdag újévet mindenkinek
jó az a link MX ilyen csajokat kértem én is a jézuskától, remélem holnap ott lesznek a fa alatt
jaja....megy rendesn soka lebecsülik,aztán mikor mennek vele már másképp álnak hozzá én ugy mennk arra a pályára csakhát kivel,ünnep van és senki nem jön
sziasztok!!először is boldog karácsonyt és sikeres boldog új évet !!!!lenne egy kérdésem!tudom már h mit hoz nékem a jézuska... mivel én magam választottam szal arról van szó h kapok egy acerbis kézvédőt és azt szeretném kérdezni h a kormány végen h köll felszerelni a markolat miatt...kell rá vágni egy lukat v hogy???mert holnap azonnal megyek szerelni amint megvan....
Nem mentünk végül de jövö héten meg kéne nézni... A pálya télleg állat!! Öcsém aza kis nyócvanas cr is kapar rendesen!! Csak lestem amikó elindult
Csatlakozom az előttem szólokhoz, Mindenkinek Boldog Karácsonyt És Boldog Újévet!!!!!!!!!!
mégegyszer boldog karit! a linket csak igazi motorosok nézhetik meg 18 év felett
Kellemes Ünnepeket!
Sziasztok. Raktam uj videot Kis pálya kis ugrások . Pár perc mulva remélem megnézhetö. Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok. üdv.gábor.
rosszul látok avgy tényleg ilyen sokan vannak itt rajtam kivül???
kurva jo motorozás ovlt csak a golyoim kicsit sajognak
ja de bunko vagyok MINDENKINEK KELLEMES ÜNEPEKET
Na hali...Fu mekkkorát mentünk ma,nagyon karaj volt áhh miota megvan a vasam ez volt alegjobb....
gerre.persze hazaértünk,mikor már mentünk az uton befelé avbgy 200m akkor már tudtam merre vagyunk mert én már jártam arra csak nem mentem be teljsene perkedre ahol kettéváltunk...
Mikor ismételjük meg???Az a pálya nagyon baba,olyanokat lehet rajta ugrani nagyon tetszik....
És ti,elemtetek még pocsra???
nesztek