Végülis jó moci, itt a forumon xlzx nek van, meg volt egy pár, de ő csak holnap lesz ha jól tudom csocsozik.
Vegyél crm-et vagy mtx-et, az legalább honda
Sziasztok!Kéne nekem 1 kis segítség!Eddig robogóztam de most enduróra váltok!16 éves vok 125/50 szeretnék főleg endúrózni erdő/mező stb.Aprilia RX-re gondoltam!Ha vki tudna mondani tapasztalatokat a motorral kapcsolatban azt megköszönném!!!És egyéb ötleteket/tapasztalatokat is szivesen várom!Elöre is THX!!!
hát mostanában nincs sok időm netezni, az a kurva iskola hétvégén meg általában motorozunk
holnap is megyek, remélem jó idő lesz, múltkor lefagyott a fejem Kellemes Ünnepeket
jaja....megy rendesn soka lebecsülik,aztán mikor mennek vele már másképp álnak hozzá én ugy mennk arra a pályára csakhát kivel,ünnep van és senki nem jön
sziasztok!!először is boldog karácsonyt és sikeres boldog új évet !!!!lenne egy kérdésem!tudom már h mit hoz nékem a jézuska... mivel én magam választottam szal arról van szó h kapok egy acerbis kézvédőt és azt szeretném kérdezni h a kormány végen h köll felszerelni a markolat miatt...kell rá vágni egy lukat v hogy???mert holnap azonnal megyek szerelni amint megvan....
Na hali...Fu mekkkorát mentünk ma,nagyon karaj volt áhh miota megvan a vasam ez volt alegjobb....
gerre.persze hazaértünk,mikor már mentünk az uton befelé avbgy 200m akkor már tudtam merre vagyunk mert én már jártam arra csak nem mentem be teljsene perkedre ahol kettéváltunk...
Mikor ismételjük meg???Az a pálya nagyon baba,olyanokat lehet rajta ugrani nagyon tetszik....
És ti,elemtetek még pocsra???
Vegyél crm-et vagy mtx-et, az legalább honda