Türelem. Az a baj a képekkel, hogy eredeti méretben lettek felrakva, így sokáig tart, míg a géped letölti.
Szecsu nálam van három nagy, és egy kis motor pénze. Majd odaadom, ha összefutunk.
hát barátom...ha én azt tudnám kell hozzá bankszámla.... és akkor van ilyen paypales fizetés cucc az vmi olyasmi ha nem jönne meg a cucc akkor 80%ot visszakapsz,de úgyis elküldik,mert kint az ebaynek kurva nagy kultusza van,vicc nélkül. végülis olyan mint a magyar vatera...licitálgatsz,vagy elviszed azért az árért(ha megvan adva) ami megvan adva...
Sziasztok!!!
Nincs véletlenül valakinek egy eladó sorba került hátsódobja??Csak sportdob érdekel és olyan amit fel tudok szögelni egy polaris predatorra!!!Segitsetek kérlek!!!
Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!!!!
Krisz
szeva!Hát féktárcsa vásárláskor feltétlen figyelembe kell venni a típust de leginkább az átmérőket és úgy tudnak bármely komolyabb motoros boltba adni,vagy rendelni!
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy elkopott a féktárcsám. Hol tudnék beszerezni olyat? És az mind1 hogy milyen típusra kell? vagy típus szerint kell kérni? pl cross motorom van, akkor akár egy gyorsaságiét is meg lehet venni, és csak az átmérőt kell figyelembe venni???
Sziasztok. Csanaki: Csolnoki pálya .Ezen a honlapon vannak az elérhetőségek. Szerdán és szombaton, tehát ma is lehet motorozni. Hívjál fel valakit, majd megmondják kinek kell fizetni. Lehet, hogy ott leszek én is, akkor lehet nekem :)
Szecsu nálam van három nagy, és egy kis motor pénze. Majd odaadom, ha összefutunk.
xlzx: te meg mondd már el h az a szar ebay on hogy kell eligazodni
Google Earth frissült, és látszik a cross pályánk , igaz csak akkor ha tudod hova kell nagyítani
Nincs véletlenül valakinek egy eladó sorba került hátsódobja??Csak sportdob érdekel és olyan amit fel tudok szögelni egy polaris predatorra!!!Segitsetek kérlek!!!
Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!!!!
Krisz
megcsináltáka gépemet..én meg most a netet
8 ra értem haza ma partiból...
de megyek is fexem visza
majd később irok
cső
Olyan problémám lenne, hogy elkopott a féktárcsám. Hol tudnék beszerezni olyat? És az mind1 hogy milyen típusra kell? vagy típus szerint kell kérni? pl cross motorom van, akkor akár egy gyorsaságiét is meg lehet venni, és csak az átmérőt kell figyelembe venni???
Kérlek segítsetek!!!!
aha van sprém,ja akkkor ok 10kor indulunk mi is!
merre keressünk majd titeket?
mi olyan 10körül megyünk,addigra te kijárod a benyád