az jo lesz a motorba áhhh én ilyen féle italokkal nem tárgyalok,oda már saváló lemezzel kikel
bélelni az ember gyomrát h birja az e fajta kémiai anyagokat és bebaszva is szoktál mocizni??én SOHA nem mennék,a kiciskémnek valami baja esne azér mert bebaszva mentem,,nem tudnám megbocsájtani magamnak
hm...azért kicsit bövebb koordinátákra gondoltam,minthogy "környék"nem is ismerem balkányt akkor h találjalak meg?
na mindegy majd reggel irok olyan 10körül kb akkor indulunk(jön haverom is cr80al)
és akkor majd megbeszéljük hol találkozzunk most lesz nálam jo sok benya
Hát nem lesz hónap aza faszlengető május! Figyi Spy lemostam a motort de nagyívbe szarok rá holnap úgyis sáros lesz Itt leszek a környéken írjál reggel h. mivan!! Hnem motorozok akkor kocsmák mélyén vok felfedezhető De motorozni fogok
bélelni az ember gyomrát h birja az e fajta kémiai anyagokat és bebaszva is szoktál mocizni??én SOHA nem mennék,a kiciskémnek valami baja esne azér mert bebaszva mentem,,nem tudnám megbocsájtani magamnak
akkor fain kis motorozás lesz...
jégert nem tucc hozni,abbol legalább énis kivenném a részem...
én ha motorozni fogok akkor mindig ezt érzem
neked miota van pasid?
nekem 4. honapja van meg a bnöm
na mindegy majd reggel irok olyan 10körül kb akkor indulunk(jön haverom is cr80al)
és akkor majd megbeszéljük hol találkozzunk most lesz nálam jo sok benya
ma van egy hónapja hogy szakitottunk......
www.youtube.com/watch?v=oS_McX...
igyhát..maradok a bnőmnél
amugy ma kurva jó idő volt mehettem volna mocizni de inkább a bnömmel voltam :)
no de majd holnap hát ha jó idő lesz csapunk egyet a lovak közé