Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó éjt és jó motorozást mindenkinek!
lol a hátsótárcsa
szép non....jó ez a feket-fehér összeállítás
Bocs a mocis képeket nem ide szántam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áhh hagyjad csak szar egy nap volt
azta ez gyönyörű! huhh ha egyszera kecskét is megcsinálhatnám így.......
na mi ez a szomorú fej?
Gyuri, legyen ilyen fekete/fehér felnid mkint az első képeken a CRM-en....
Ucso képen ami van hátsó gumi rajta, az nem fogja meg nagyon a 125öst? Vagy csak szélesnek látszik?
:(
Nyakat!
Theo strikes back....
Ez is!!!Csak másik géppel!!!!
üdv shabika
ja és 125ös 2t!!nem nagyobb!!!!
hát azt elhiszem..már volt aki hamarabb felajánlotta ezt .de amugy viszatérve 1moci tuti h 2t lesz már ráébredtem..!!az a pár év még meglesz tökéletes és utána majd talán egy nagyobb 4t..!!bár terepre elöször majd quadot szeretnék..és utcára egy supermotot...majd ha lenne sok sok pénz akor még egy crosmoci is jöhetne terepre:D
vegyél egy 125ös 2T vagy egy 250es 4T crosst most, és ha kimész én válalom a motorozást vele
szép estét mindenkinek!
Pálya!!!!!!
helosztok..ujra egy kérdéssel fordulok felétek!!!ugy néz ki 2007.szept egy évre kiutazok külfüldre..de még nem biztos!!!mit tegyek?az biztos h azt nem szeretném h motor a garázsba áljon!!érdes lenne várni majd 2évet és mikor viszajök akor venni vagy venni most egyet és mikor kimegy az ember eladná!az biztos h küldöldön nem vezethetek semit!!!szal kivinni is felesleges lenne:Dléci adjatok tanácsot!!köszi.
mint a képeiden?
én meek szombat vasárnap. és lesznek nagy ugrások
ugynézki végre tudunk motorozni vasárnap
megyünk ki edzeni csepelre...
már csak 2 nap és itt a hétvége
Az az aigaasság,hogy nemtudok dönteni...fasza a wre de drága...eladó rx most meg nincsen jó
ugyan az, megegyezik teljesen az áramfelvétel/leadás (5,5 amper, be lett mérve )
de nem nyit semmivel később meg semmi?