Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elissa: ez igen szép a Tuareged ki újitotta igy fel
kornel neked is Boldog Mikulást és sok bögyös macát
jaja
remélem mindenki kipucolta a cross csizmát és kirakta az ablakba!
igaz holnap lesz de en melozok,BOLDOG MIKULAST MINDENKINEK TELI KANA BENZINT ,ES DOGOS CSAJOKAT yes
narancssárga+fehér...sztem ütős lenne...
na ezt nem gyengén fogalmaztam sorry, tehát einfach: nem tudom elképzelni olyan sziínekbe!
hát nem tom valahogy nem tudom elképzelni, sm-en lehet jó lenne, de nem tomvalahogy nem tom elképzelni.....
a bukót nem azért mondtam....de akkor is jó lenne szentem ilyen sötétebb pink már majdnem lila...szentem kul
szolok a Jézuskának hogy kényelmes cipőt vigyen, elmehecc vele a picsába
lesz rendes bukó is amjd ha ezt kinövöm...
RÓZSASZÍN ÉS FEKETE. jóleszaz hamár speed bukóban tolod,legyen kis változatosság a motorodban is
ja igyekszem, de nekem az eredetin kivül enm sok 5letem van....
javaslatok?
aztán szép legyen a géped Siki...de olyan színt válassz ami neked tetszik, az enyimébe se szólt bele senki
és milyen felosztásba gondolod?
mi fekete és mi pink(monyuk legyen piros inkább jo?)
nekem festéket hoz majd a saját pénzemből....akor extra rosz voltam?
Pink -fekete 1

ERRRRIKSZ ÚGYJÓ AHOGY VAN. a felni mellesleg fekete lesz
te is unatkozol? különben meg nem lesz olyan papagá edition mint az erikszed....
na szavazás: milyen szinű legyen a crm-em?
Szép jó estét mindenkinek! Siki...jaja tod ha jókisfiu lexel neked is visz vmit a Miki Bá...ha rossz akkor meg jó nagy virgáccsal majd elnáspángol ....gerle ...üdv zozee
naaaaaaaaaaa. legyen pink a motorod kérlek
na ezt eddig is tuttuk
mondjatok ujjat
de hogy a backflip és a freestyle királya az biztos!
te amugy svédbe hol nyomod??
hey do.......svédűl ugyebár....

na mindegy ezt kapjátok ki....."Ő" a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Travis Pastrana

szep jo estet
Az a baj másik blokk van benne mint ami az én biztosításomba volt különben már jelentkeztem volna érte hogy csak költsőn adtam neki
illetve