Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkór abból nagy gáz lesz illteve van
Nem látott valaki a hüvösvölgyi útnál motoros balesetet?
Régi motorom és az új gazdája karambolózott a motort elvitte a rendőrség nem volt biztosítás hozzá, 50esként volt és 25ös a gép.
És a gyerek a korházban van és nem emlékszik semmire , nem ártana tudni hogy ő volt-e a bűnös.
üdv mindenkinek!!

mi a szitu erre?

elissa az a kikurálás az LOL

ehe zoozee is megjött kubába voltál? az jo hely
Amúgy tényleg xar a rendszer, utálatos visszaolvasni, alig lehet haladni, agyvérzés....
Remélem agyonmotoroztad magad, sajna kezd egyre hidegebb lenni.
Nah én léptem most
Hallo Zoozee!So eine Überraschung ,dass man dich auch einmal trifft!
Oké már küldöm is a lovét!
ja és mint látjátok 50FT volt anno, ugyhogy aki letölti az kérem posázon nekem 50FT-ot!
Porban az igazság akinek még nem lenne meg!
Kötelező olvasmány azoknak akik irogatnak ide!
476
600
és abból menyi az idióta reklám?
ja és 478 e-mail-t is el kell olvasnom ................agyvírzís
ja meghozott a mikulás.....
még egy kicsit sajna le kell lépnem aztán élménybeszámolok megígérem!!
Bizony,sajna elég butuska ez az oldal.nehéz kovetni a társalgást ha utolag akar valaki belekapcsolodni(belelesni).!Biztos változtatnak majd rajta
szeva mindenkinek?
mizu veltek? megjött zozzee, talán a mikulás hozott?
Na és mesélj.Milyen élményeid voltak?
BOCS!
aloha srácok ez kutyaszar... fél óra volt most , hogy egyáltalán megtaláljam mikor írtam utoljára 170 oldalt kéne átnyálaznom
november 2-ig vissza kéne mennem....hát ez nem ma lesz !!
különben más fórumokon láttam ilyen keresőféleségeket stb... de itt nincs olyan.........sajnos
Szevasz egy bocs azért jól esne szerintem mindenkinek .Mert igy lelépni .Na légy üdvözölve zoozee
szeva!
nem csuklottál sokat mostanába?
na végre....
emlegetett szamár
SZEVASZTOK EMBEREK !!! Megjöttem lett netem nagy nehezen !/ezúton üzenem az invitelnek , hogy vegye be a répámat/!
látom rengeteget írtatok a 3.5 hét alatt ...............ma nekiállok visszaolvasgatok
amúgy remélem hiányoztam amíg nem volt netem sokat motoroztam remélem ti is !
majd karcolok még ide valamit csak visszalapozgatok
csak én nem vagyok ebben otthol és nem nagyon merek belefogni ezekbe a dolgokba,ugyhogy inkább megvárom fatert és ha van ideje akkor leszedjük.