Nem látott valaki a hüvösvölgyi útnál motoros balesetet?
Régi motorom és az új gazdája karambolózott a motort elvitte a rendőrség nem volt biztosítás hozzá, 50esként volt és 25ös a gép.
És a gyerek a korházban van és nem emlékszik semmire , nem ártana tudni hogy ő volt-e a bűnös.
Amúgy tényleg xar a rendszer, utálatos visszaolvasni, alig lehet haladni, agyvérzés....
Remélem agyonmotoroztad magad, sajna kezd egyre hidegebb lenni.
Nah én léptem most
aloha srácok ez kutyaszar... fél óra volt most , hogy egyáltalán megtaláljam mikor írtam utoljára 170 oldalt kéne átnyálaznom
november 2-ig vissza kéne mennem....hát ez nem ma lesz !!
különben más fórumokon láttam ilyen keresőféleségeket stb... de itt nincs olyan.........sajnos
SZEVASZTOK EMBEREK !!!Megjöttem lett netem nagy nehezen !/ezúton üzenem az invitelnek , hogy vegye be a répámat/!
látom rengeteget írtatok a 3.5 hét alatt ...............ma nekiállok visszaolvasgatok
amúgy remélem hiányoztam amíg nem volt netem sokat motoroztam remélem ti is !
majd karcolok még ide valamit csak visszalapozgatok
Régi motorom és az új gazdája karambolózott a motort elvitte a rendőrség nem volt biztosítás hozzá, 50esként volt és 25ös a gép.
És a gyerek a korházban van és nem emlékszik semmire , nem ártana tudni hogy ő volt-e a bűnös.
mi a szitu erre?
elissa az a kikurálás az LOL
ehe zoozee is megjött kubába voltál? az jo hely
Remélem agyonmotoroztad magad, sajna kezd egyre hidegebb lenni.
Nah én léptem most
Kötelező olvasmány azoknak akik irogatnak ide!
még egy kicsit sajna le kell lépnem aztán élménybeszámolok megígérem!!
mizu veltek? megjött zozzee, talán a mikulás hozott?
november 2-ig vissza kéne mennem....hát ez nem ma lesz !!
különben más fórumokon láttam ilyen keresőféleségeket stb... de itt nincs olyan.........sajnos
emlegetett szamár
látom rengeteget írtatok a 3.5 hét alatt ...............ma nekiállok visszaolvasgatok
amúgy remélem hiányoztam amíg nem volt netem sokat motoroztam remélem ti is !
majd karcolok még ide valamit csak visszalapozgatok