Szevasz Sazika. MYTH600XL-el beszéljél.Este fönt lesz a forumon ö emlitete hogy eladná az övé nagyon faszán egyben van.Az MSN cime a srácnak:myth600xl@hotmail.com
Hali.
Akkor az elsö kérdés:kompresszio méröt honnan szerezzek???
második:a bratyóm most jött haza amcsibol,és hétvégén jönnek nálnuk,és azt modnta kiprobálja majd a mocit,akkor az sem egészséges ha már ö megy vele egy karikát???mert ha nem akkor ráülhet aztán csumi..
Most akarok endurót venni, max 200-at szánok rá. Tudom, hogy ezért csak 84 és 90 közötti évjáratot kapok, de nekem csak hobbinak kell. Elsősorban 4 ütemű 5-600 cm-is endurot gondoltam. M
Melyik típust ajánljátok? Melyikhez van jó alkatrészellátás? 86-os Honda XL 600R-rel van valakinek tapasztalata?
Reggelt napot .Na figyu spy.Minden képen leálitani a mocit .És a hengert leszedni és m,egnézni milyen álapotba van benne a dugo és a hajtokar.Mert elképzelhetö hogy ez a hajtokar tügörgöje lesz.Nekem is az volt a baj tudod és énis enyhe csörgö hangot hallotam benne.A gyürüt aszt szerintem meghalanád mondom gyürüt nem gyürüket mert hát hogy egy van benne .Adig szed szét amig nem nyalja szét a hajtokart a tügörgö csapágy ha avval van a baj
spy te meg vidd el szerelőhöz a KX et mérjenek a kompressziót és kiderül mi a baj.Vagy a hengert is hamar le lehet kapni.
Nehogy nagyobb baj legyen ,én elvinném hét közben és hétvégén már lehet csapatni,biztonságban
és melyik tescoba?
Akkor az elsö kérdés:kompresszio méröt honnan szerezzek???
második:a bratyóm most jött haza amcsibol,és hétvégén jönnek nálnuk,és azt modnta kiprobálja majd a mocit,akkor az sem egészséges ha már ö megy vele egy karikát???mert ha nem akkor ráülhet aztán csumi..
Most akarok endurót venni, max 200-at szánok rá. Tudom, hogy ezért csak 84 és 90 közötti évjáratot kapok, de nekem csak hobbinak kell. Elsősorban 4 ütemű 5-600 cm-is endurot gondoltam. M
Melyik típust ajánljátok? Melyikhez van jó alkatrészellátás? 86-os Honda XL 600R-rel van valakinek tapasztalata?
Köszi a segítségeteket!
Sazika
Nehogy nagyobb baj legyen ,én elvinném hét közben és hétvégén már lehet csapatni,biztonságban