Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egri tesco...non felidegletek...mondom ezt nem hagyom annyiban...
Király grat
grat,ugy kell nekik
és melyik tescoba?
Nem is meséltem nektek h tegnap este kiküldtem az ÁNTSZ-t a Tescora...a szemetek romlott húst adtak el...remélem elcsípik őket...és jol megbüntetik
na ugye ugye mégsem szar az xt
Szevasz Sazika. MYTH600XL-el beszéljél.Este fönt lesz a forumon ö emlitete hogy eladná az övé nagyon faszán egyben van.Az MSN cime a srácnak:myth600xl@hotmail.com
akkor tombolj 1000rel
mondtam neki ha megjön a józan esze hívjon fel de addig hagyjon engem békén
semmi gond jobb ez így. van máásik de előbb szünet
ádi akkor bocsesz...
hát a bnőmön már túl vagyok. most egy ki szünet
Hali.
Akkor az elsö kérdés:kompresszio méröt honnan szerezzek???
második:a bratyóm most jött haza amcsibol,és hétvégén jönnek nálnuk,és azt modnta kiprobálja majd a mocit,akkor az sem egészséges ha már ö megy vele egy karikát???mert ha nem akkor ráülhet aztán csumi..
ádi jaja ilyenek ezek a 7végék ...van rá egy jó gyógymód...szólj a bnődnek h kúráljon ki
XT600at vegyél, az megbízhatóbb. Az XL600 se rossz, csak a vezérlése néha elszáll. Az XT600 lpusztíthatatlan...
szombatig meg kell gyógyulni... délelőtt csapatás egészen sötétedésig, utánna irány moziba vagy biliárdozni... tökmindegy csak menjünk vhova
hát nem tudom. sztem MYTH600XL nek van.
akkor jó
már jobban de a héten szabadságon vagyok
Sziasztok!

Most akarok endurót venni, max 200-at szánok rá. Tudom, hogy ezért csak 84 és 90 közötti évjáratot kapok, de nekem csak hobbinak kell. Elsősorban 4 ütemű 5-600 cm-is endurot gondoltam. M
Melyik típust ajánljátok? Melyikhez van jó alkatrészellátás? 86-os Honda XL 600R-rel van valakinek tapasztalata?

Köszi a segítségeteket!

Sazika
Hogy vagy ádi?
reggelt
Szép reggelt mindenkinek!
Reggelt napot .Na figyu spy.Minden képen leálitani a mocit .És a hengert leszedni és m,egnézni milyen álapotba van benne a dugo és a hajtokar.Mert elképzelhetö hogy ez a hajtokar tügörgöje lesz.Nekem is az volt a baj tudod és énis enyhe csörgö hangot hallotam benne.A gyürüt aszt szerintem meghalanád mondom gyürüt nem gyürüket mert hát hogy egy van benne .Adig szed szét amig nem nyalja szét a hajtokart a tügörgö csapágy ha avval van a baj
spy te meg vidd el szerelőhöz a KX et mérjenek a kompressziót és kiderül mi a baj.Vagy a hengert is hamar le lehet kapni.
Nehogy nagyobb baj legyen ,én elvinném hét közben és hétvégén már lehet csapatni,biztonságban