Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a drz sztem lopott, elég sok a gyanús jel: eleve végleg kivont....ki az a hülye...esetleg aki átütötte az alváz és motorszámot.A másik meg supermotóról enduró kerekek: magyarul utcáról történő kivonás, terepre meg eladható rendszám nélkül is.
Bár ez csak feltételezés
valaki keritsem má nekem 125-ös cr hez komplett blokkot vagy sebváltó fogaskereket vagy olyanis jó akinek beállt a főtengely mert megtudnám vele beszélni
edvin 2t 125-ös kx-röl van szó,ugyhogy vezérmülánc kilöve
hello spy nek mondom hogy szerintem is a gyürü lehet de nem biztos hogy az lehet a kuplung meg ha 4 ütemü a vezér mű lánc
te beszélsz
láncod hogy van?
sztem! én tuti nem mennék, főleg motorzni! max szervízig!
az olcsobb sokszor drágább...ennyit mondok nézd meg
tedd le mert csak nagyobb kárt okozol
mit tanácsoltok???akkor hadjam a hétvégi moccozást és szedjük szét??
vagy mi?? mert én itt már nagyon hülye vagyok.
addik ok hogy dugo,dugon vannak a gyürük a dugo a hajtokaron van stb... de ilyen dolgokba már,hogy mi mitöl lezs mit kell teni ebben már nem. szoval akkor várom az okosok tanácsait
de nekem amikor a dt csörgő hangot adott először rá egy 3 hónapra a dugó szert be.
de lassan kész lesz és végre mehetek a dt vel is
gyűrű esetleg tűgörgőcsapágy
estét mindenkinek

jórégvtam itt
attol függ mire gondolsz??
mert az utobbi idöben volt egy-két kisseb megjavitani vlao rajta
de mosta dott egy ujabb kérdés
a mocimban nagyon halk kis csörgés halhato,mi lehet az??én a kevéske hozzá értésemmel gyürüre gondolok r.zsolti azt modnta hogy dugot kellesz cserélni mi lehet ez a csörgö hang?
vagy egy csörgö kigyó költözött a blokkba?
semi kul,veled?mocid jo mar?
hy
miujság erre??
na beszeltem haveral nincs mar meg neki a gep konnyv ,ennyit tudtam segiteni igaz nem ert semit
nekem is elfogyott a türelmem. majd holnapfolytatom
megjött a 9300 gondoltam megosztom veletek
gportal.hu/portal/dirtbikeride...
kicsit rég nem volt frissítve
Piha hogy miket tudtok!én nem fogok tudni 1 év mulva sem ilyet csinálni.Nincs hozzá nagyon turelmem.Pedig csinálnék én is.
Cikiiiii, kilógsz a sorból
nekem meg nincs
Én Dreamweaver-rel + Jalbum webalbumkészítő progival!