Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÖVŐ HÉTEN MEGLESZ AZ RX-em (talán)
KIRÁLY

miet csapattatok?
hú mien csapattunk gyomán,eurocross ringen.... nagyon jó votl..voltunk kb 10en....
felső zsír..alsó ocsmány
euro centernéé
Hú de lassan értetek haza
merre laksz pontosabban?
hát csodaszép így?
Szevasztok!Érdeklödnék nincs e valakinek 125-ös xl-hez fordulatmérö spirálja vagy hogy hol tudnék szerezni?Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném!
Csákány!
én ma motoroztam xt vel
kicsit hideg volt
na majd később irok
csaóó
na ja az mar gyasz ,durva en is ki nezzek latom a felfele tarto utat mert en is 3kerben lakom es egyszer felfutok mint Rocky de meg nem vitt ra a lelek mult heten Dobogo kon voltunk na az zsir 25km nehez terep es levezetes Ramszakdek
Ja csak eredetileg úgy volt hofgy csak hazamegyek pomázról bp-re bicajjal ezért csak egy vékony pulcsit vittem. Közben beugrottam haverhoz és ha már ott voltam elmentünk a budai hegyekbe bringázni, felfelé még fasza de lefelé
Akkor meg oldas a motor jol feloltozve nezzd a motoros futarokat,tenylegnezzd azt aki csomagot vissz ki tuti jo cucc es karbantartot gep massik a pizzat vissz ki hallot gep zero oltozet szinte mar sajnalom a vassat szegenyek
Mármint bicajjal.
Szarul. Kurva hideg van kint.
te veszed azt a Hondat vagy arulod
szasztok hogy vagytok
üdv. segítsetek! meghoztam a szerelőtöl a ,,kecskét" de azóta több a gondja! Kellene:-egy hengerfej tömítés, egy szívó csonk vagy mi a szösz6a karbi és a henger közötti gumírozott dolog/ és egy hüttő! hogy, és hol keressek rá a neten? csak mert milyen paramétereket kell megadnom? nézzétek meg a képeket lés ha valaki tud kérem segítsen! azt hiszem egyszerübb ha én csinálom itthon mint ezek a kontárok keszthelyen!!
a husky az igen de a berg nem
grat
kapok endurós kabátot gecóóó
szeretem anyut
azon a képen télleg ot a husky