Szevasztok!Érdeklödnék nincs e valakinek 125-ös xl-hez fordulatmérö spirálja vagy hogy hol tudnék szerezni?Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném!
Csákány!
na ja az mar gyasz ,durva en is ki nezzek latom a felfele tarto utat mert en is 3kerben lakom es egyszer felfutok mint Rocky de meg nem vitt ra a lelek mult heten Dobogo kon voltunk na az zsir 25km nehez terep es levezetes Ramszakdek
Ja csak eredetileg úgy volt hofgy csak hazamegyek pomázról bp-re bicajjal ezért csak egy vékony pulcsit vittem. Közben beugrottam haverhoz és ha már ott voltam elmentünk a budai hegyekbe bringázni, felfelé még fasza de lefelé
Akkor meg oldas a motor jol feloltozve nezzd a motoros futarokat,tenylegnezzd azt aki csomagot vissz ki tuti jo cucc es karbantartot gep massik a pizzat vissz ki hallot gep zero oltozet szinte mar sajnalom a vassat szegenyek
üdv. segítsetek! meghoztam a szerelőtöl a ,,kecskét" de azóta több a gondja! Kellene:-egy hengerfej tömítés, egy szívó csonk vagy mi a szösz6a karbi és a henger közötti gumírozott dolog/ és egy hüttő! hogy, és hol keressek rá a neten? csak mert milyen paramétereket kell megadnom? nézzétek meg a képeket lés ha valaki tud kérem segítsen! azt hiszem egyszerübb ha én csinálom itthon mint ezek a kontárok keszthelyen!!
KIRÁLY