Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én frontpage-val
helló!
látom mindenki saját oldal készítésbe kezdett!
nekem is pont ez a hf-em suliba, péntekre kell csináljak bemutatkozó lapot.
ki mivel csinálta/ja??
azért irtam hogy kb.7.Vámosszabadi átkelonél szoktam váltani 7,10-ért az utobbi idoben.akkor kb.6,5-ért adnak koronát forintért cserébe.valahogy igy.
Szevasz megnéztem az oldaladat nemrosz csak gratulálni tudok hozzá!Ha kiváncsi vagy itt az enyem is!http://pista01.freeweb.hu/
Hát ja pl ha én akarnék venni akkó 7,5
Akit érdekel nézze meg a honlapomat van egy pár érdekes kép fent meg video is!
pista01.freeweb.hu/
szeva irtam neki sot most hivtam de nem irt vissza es nem elerheto bizti kint van de ahogy kapok valaszt irok igertem
én is unatkoztam, tessék megnézni: siki92.extra.hu irjatok bemutatót a motorotokról!
Szevasztok!Érdeklödnék nincs e valakinek 125-ös xl-hez fordulatmérö spirálja vagy hogy hol tudnék szerezni?Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném!
Csákány!
6 ft = 1 korona
ez most jo kérdés hogy váltják a koronát!:)
nem tudom hogy ma mennyit ér.kb.7
ez amolyan osszevissza motor.honda licens-es kinai motor és ausztriában rakják ossze.Valami osztrák neve van.16-ezer koronáért lehet vinni.
Csősztök. Kori, mi a zsír a CRF gépkönyvel?A világért sem akarlak zaklatni,de érdekelne hogy lesz tőletek vagy keresgéljek tovább.
és a koronát h váltják??mien márka?menyiért elado?
Paraszt
tudja a rák...nem foglalkozom mocskos huskykkal
Szerintem semmivel
Ugyanúgy szívhatsz vele
Husky wre-be mennyivel maceránsabb sm szettet tenni mint az RX-be???
Helo.
Itt vettem nálunk szlovákiában egy haveromtol.17 ezer koronába kerult.jo a gépezet.erosek a fékek és elég nyomatékos a motor is meg szinte nem is hallani olyan halkan jár.hangja viszont jo pufogos,mély.egész jol viselkedik.azt tudom rá mondani ugy az egészre hogy nincs panasz.Elado amugy!
Lünyő felvettelek msn-re
őőő...hmm ja anélkül is
fék, féklámpa anélkül is jó?
amugymeg menj el egy barkácsboltba és vásároljál be rugokból...
nagyon tré ha elhagytam ezt a rugót? mit tegyek?
Szep estet delutant ki hogy veszi
na szétszedtem tegnap a dt t. a dugó adta meg magát. letört egy pici darab belőle