Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

prox az nem rosz aszthiszem
na mind1, de vki tud ajanlani vmi dugot? ezt most komolyan kerdezem!!!!!! vagy vmi magyar oldalt ahol lehet nezni 80ccmhez
de eddig amugy nem en csinaltam hanem kawa szervizben
De azért fasza kis gép volt
Vagy keres egy másik importört Ne a tescoba ved a cucot
dtnek 1 dugónak elkéne menni 15ezer km körül....vmit nagyon rosszul csinálsz.
AKKor ad el sürgösen és vegyél egy 125cmm crosst
hát jo, de a 3. nal volt full szerviz, de akkor minden ujitva lett jo hát megyek is vele
4. húú az kicsit sok már
basszus de most lesz benne a 4. dugó és még csak három éve van nálam
nem tudom igy vettem, csak azért kérdezem! na képen ott van, ja képen nem én vagyok hanem haverjaim
cső mindenkinek... jó lett a moci elissa... (nehogymá kimaradjak a sorból)
na megvolt a 10 üzemóra a blokk összerakása után... holnap mehetek olajat cserélni...
meg úgy néz ki hogy nincselég olaja telóban mert megszűnt a csillapítás... mehetek vissza szerelgetni a szerelőmmel. de szétrugom a seggét...
apropó wd40....
róka koma merre van?(wukk)
kontakt szpré
nem hittem hogy van olyan ember aki nem ismeri
nem nekem gyári rezom van, neked meg valszeg sport...
ja amugy lehet kifogtok röhögni, de mi az a wd40???
na ezt megfogalmaztam......
köszi:) figy hülye kérdés, tudom de csak kivancsisag , neztem siki dt-jét és neki ilyen kanyargos a kipu, marmint elől, nekem meg nem cask siman jön le a hengertől nincs benn enyi kanyar ez évjárat miatt van csak, ez a különbség?
tudom evenx,hogy nem tart semeddig,1mondat az egész és max 2000ft,csak addig mig nincs spré valamivel le kell nyomassam a láncot mert megyek holnap mocizni
Nem.
simán ki tod venni, csak a fogaskereket kell lehuznod, meg a gyürüt , és már hozzá is férsz.
siki, kérdés dthez, a főtengely szimering, a válto felőli, ahhoz hogy cseréljem nem kell széthuzni blokkot nem? mert ugy emlekszem hogy kivül van