Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végülis igaz de nem hiszem hogy mx barátunk is ahogy rögtön rákerült egy komolyabb gépsárkányra, nyél gázon ment
hát én eszt nem régen vetem.És amikor megvetem akor elvitem szerelöhöz és csapágyakat kicseréltetem benne szimeringet hajtokar+tügörgöket+csapszeg ugyhogy most egy darabig nem kell rákölteni remélem.
Mert ahogy MX barátunk mondaná hogy a crosst csak ugy lehet élvezni ha az ember huza neki nyélen és ha csak tötyög na anak semi értelme.És ha egy 250 huzod az hanyt basz ha nem figyelsz az bisztos
hát én ugy vagyok vele, hogy mindennel meg lehet tanulni mocizni, sőt ezért szerettem dt-t mert ,,alapozásra" tökéletes volt
de neked miota nem kellett hozzányulni?
majd ha már nagyon tudok és széthajtom a 125 crosst akkor váltok ez tuti de most még nem.Mert hát nem akarok egyböl fejest ugrani a halálba
hmmm
köszi szépen!!!!!
Hát igen egy lirai kérdés.Hmm hát az ugy volt hogy.......Na vetem egy kawasaki 125cmm crossmocit és rábeszélt MX haverom hogy cseréljem le egy 250cmm mert az kell nekem.Leis volt beszélve hogy csere egy 250cmm cr-re de eladták elölem egy napal igy maradt ez ha már hondát akartam de csak ez ment bele a cserébe.Hát nagyjábol enyi.De szerintem ezis elég faszán lehet élvezni evel is a motorozást.
értem, de a 125 nem erik meg gyorsan dugo cserére? mert tény és valo hogy nagyon ki vannak hegyezve
juuuu ez vért kiván
zsolti folyamatban vana meghívód szerzése
A 250 az brutális szerintem ha csak crossra használja az ember.Legalábis nekem.
laci lenne egy kérdésem, de nem bunkoságbol kérdezem, hanem, csak kivancsisagbol: te miert ,,csak" 125tel tolod? miert nem 250?
Megnézted MX az iwiw-et keresd a Rolandot?
hallod ebben nincs semmi, amugy hidd el szivesen tolnam 250nel, csak nem örülnek itthon az ötletnek
hát de... épp ez a bajom hogy most ott áll meg van halva, dugo csere
és most xtvel tolom
Bocs de eszt lekelet irnom tudod iklet
És te miért 80cmm sel tolod nem azért mert még esztsem tudod leforgatni
na ez az viszi a lóvét, most egy tuti kormányt akarok majd
muffpina ez az ikea helyileg hol található mx???
hát hogy használd egézséggel megteccene neki és ő is venne egyet,csak kicsit más formátumut......
Hát ja ha nincs lé akkor nemkel motorozni mondjuk énis asztmondom hogy ha valakinek anyi lóvéja van csak hogy vesz egy mocit az inkább neis vegyen mert ha ráül beleszeret és nincs menekülés olyan mint a játékgép ráköltöd az öszes lét csak hogy ráülhes
nemtom az asszony mit szólna ha vennék egy ilyet
hát nekem van 1-2 ismerősöm aki 250 2tvel tolja, egy rm és egy yz, és az rm-s annyira nem hajtja, ő már régen nyult hozzá, viszont az yz-s srác mondta hogy 1,5évente 150 be van.......
Ikea