hello gero!Thx ...igen műanyagok és a régi elemekből lett csilli-villi gyönyörűség...haver érti a dolgát/már hány mocit megcsin.../: le lett fillerezve,csiszolás....aztán fujta szépen rá az anyagot ugyh ez lett a végeredmény...
csá!!!!
elissa tényleg szép lett a gépsas meg te is jól mutatsz a képen
amugy a régi idomok lettek lefujva??
lehet hülyeséget kérdezek nem tudom az idomok műanyagok-e a tuaregeken???
mert akkor hogy lett lefestve, hogy ne pattogzon le a festék???
Olvastam a tegnapi hozzászólásaidat! Végre egy fehérvári!! Én is az vagyok. Csak Gánt felé szoktál motorozni? Én Kőszárhegy-Polgárdi vmint. Várpalota irányába szoktam csapatni. Melyik részén laksz a városnak?
Szép reggelt mindenkinek evenx köszi persze vigyázok ...kishapsi,laci nektek is thx...mx77 Nem gondoltam h másoknak is így fog tecceni...de non örülök neki....hát mégha megcsin matrica+fekete ülés...már az is várom...ma fel is hívon a dizájner gyereket-vegye le méretet
Szép a moci,jók a szinek meg a kerekek is jól mutatnak!!!!!!
elissa tényleg szép lett a gépsas meg te is jól mutatsz a képen
amugy a régi idomok lettek lefujva??
lehet hülyeséget kérdezek nem tudom az idomok műanyagok-e a tuaregeken???
mert akkor hogy lett lefestve, hogy ne pattogzon le a festék???
szia elissa gratula a géphez nagyon szép lett, jók a szinek, jó csaj vagy szóval minden fasza!
Olvastam a tegnapi hozzászólásaidat! Végre egy fehérvári!! Én is az vagyok. Csak Gánt felé szoktál motorozni? Én Kőszárhegy-Polgárdi vmint. Várpalota irányába szoktam csapatni. Melyik részén laksz a városnak?
kurva jól el lett találva a szin. az a gyönygház bordo, szürke összeállitás cseszett jól néz ki.
vigyázz nagyon rá és magadra, az uj festés nem szereti az aszfaltot!
van olyan szép a mocid mint te
szép lett nagyon
grat