Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát festés...power...teljesen átnézve minden rajat....fékpofi csere...és huuu...nyem is tom pontosan...asszem olyan 45körül
na meg volnak jo a gep szerintem
először is grat a mocihoz
miket csináltak rajta és mennyibe fájt ez a mutatvány?
köszi...amugy krómtisztító szertől csillog ilyen szépen....de még le sincs takarítva...
tényleg jol néz ki grat a felnik mitöl ilyen szép csili-vilik
oh
megadnám...de nincs

írj mailt: keselyu@interware.hu
szép lett, de van vki aki szebb azon a képen...
egyet felrakott az aprilia tuareg topicba ...de majd kornel beteszi ide is a többit...spy nyugi
keselyu meg adnád az msn-cimed?
siessetek már alig várom a képeket
egy 2t felújítás nem nagy összeg. Új dugószett kb 30e, főtengelyfelújító szintén 30e de ez nem kell mindig...egy 250 2t gépet amatőr szinten nem nagyon lehet szétverni 1 szezon alatt...inkább 2. Ha 2 évente bele kell öljek 30 ropit a gépbe az nem sok. Természetesen a gumi/olaj/nyál etc nem számít mert az a 4t-nél is kopik...

Egy 4t felújítás azért nagyságrendekkel többe kerül, és nem hinném hogy sokkal tovább húzza mint egy azonos kategóriájú 2t.

Mindenesetre mindenki azt vesz ami neki tetszik, mindkét típusnak megvan az előnye/hátránya. Freestyle-ban nem véletlenül mennek még mindig 2t géppel..

Mondjuk néha irigylem a 4t-s haverokat, mikor csak simán elfordulnak egy homokos kanyarban, én meg küzdök hogy a gépen maradjak..ha nincs power nem megy, ha rányit kanyarban az olyan mintha egy Zil oldalról belémszállna... Esetleg egy siratófal tetején ők elmennek nyomatékból, én meg visszahullok ha valamit elrontottam
ok vegyel fel es kuld
kornel most du-án hozták meg a mocc-t...én meg este értem haza...és az volt az első h zugassak....bár szétfagytam...de a párom majd felmelegít....de Megérte!!! Segítenél...mert már kiakadok tisztán mint a powerszelepem anno
kuld nekem meg probalom msn kornelhuber@hotmail.com
mi az msn-ed?
okes mondzam es mesz?
vki segítsen már...nem enged képet feltölteni ide ...már non zizi vok....ha átküldöm msn vkinek?felrakná...mert nekem nem engedi nem tom mért
Megvan az Mtx
oka hol?