Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem 12es
A nőkre is lehet költeni szépen! Vagy akkor inkább legyek buzi Valamit valamiért ilyen ez az élet
Zsolti neked hányas fogaskerék van elöl a hondán?
Na de nehogy asztmond hogy egy 250cmm 2t széthajtasz azért mert szétpörgeted na azért nemigen hiszem már ne is haragudj
múltkor mentem egy honda crf250-el. azért meg tudnék barátkozni vele nagyon kezes már alulról is
jo de ha 2t-t rendeleetetés szerűen használod akkor arra is lehet költeni akár évente
Máma csináltatam új jogositványt.Asztán elmentem orvosira asztán asztmondja az orvos hogy te gyerek hát minek neked pálya?Mondom neki hát eszt meg honnan veszi hogy van pályám mondja már mindenki eszt zengi a városba.Ne neked milyen hires letem mi .Asztmondja hogy nem nekem találták ki a crossmotorozást hanem a 40 kg mosoknak.Mondom neki had döncsem már el én meg különben is ha én nem csinálok pályát akkor maguk nyugdijba mehetnek mert nem lesz az orvosoknak dolguk
Az biztos,h 4t ből szinte újat vennék csak max 2006ost de egy ütős 2t-t is lehet csapatni és jóval olcsóbb!Mert ha egy öreg 4t be bele kell nyúlni az sokba fog kerülni
háát ez azért túlzás 99es. szombaton ment vele a Rausher Roli, azt mondta jó kis gép. persze lehet csak udvarias volt
Neked nem is kéne váltani zsolti hisz a te géped még uj szinte nem
csácsá
Mx nézd meg az iwiw ismeröseim közül Dara Rolandot.Na ö az akiröl beszéltem srác elég faszán nyomja a gyerek.Övé a kanizsai pálya vagyis az övé is.
én meg egyenlőre sajnálnék 900at egy jó 4t-re, vagyis marad a jó kis 2t
vki közületek szokott gántra járni?
egy 450 4t mennyit kajol?
thx
Én mentem már 4t vel de nem tudom szerintem jóbb a 2t nekem legalábis lehet hogy azért mondom mert nehezeb motorozni egy 4t -vel föleg nekem mert én szeretem huzni asztán hanyatbaszna egyszercsak
MX, most látom az RM-ed...gyönyörűűű volt
de az is igaz,hogy 900000 alatt nem vennék 4t-t!Akkor inkább egy ütős 2t A képemen látható RM250 el is simán berajtoltam 5.nek a 30-ból pedig nem sok 2t volt köztük,annál több 525
Aszthiszem 2006 idom.
2t az disznó De próbáld ki a 4t-t! És te is váltani fox
hali mx77
én is azt mondom egy 4t hangja meg se közelíti a 2t hangját Laci amúgy az oldalidomod hanyas cr-ről való?? tegnap ezen filóztunk
A Laci féle yamaha jobb!Mint a honda Süti azt vedd meg
Egyetértek énis keselyu társamal és zsolti barátomal a 2t kurva jó szerintem nagyon lehet vele élvezni a motorozást és szerintem is fasza a hangja a 2t- nek.