Hello mindenki.Vevő lennék egy KTM sxf450 2007-2010ig leömlőre.Ha van valakinek elfekvőbe írjon.Köszönöm valahogy így néz ki,mindegy hogy gyári vagy nem köszönöm
19-es hátsó volt egy motoromon ilyen, merev, nem nagyon tapad, viszont nem is nagyon kopik. Télen nulla fok alatt motorozásonként 4-5 bütyök tőből letört, ezért kidobtam.
Akinek volt crf450x-e azt szeretném megkérni hogy egy két tapasztalatot osszon meg velem. Hány üzemóránként kell cserélni dugót, mikre kell odafigyelni, mennyire szervízigényes, mennyibe van egy generálozás?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Kawasaki kmx 125-ös enduróm. Az a helyzet, mivel sokkal többet megyek utcán, mint terepen ezért gondolkoztam azon, hogy átépítem supermoto-ra, mert eddig cross gumákkal csapattam városban falun főúton, mindenhol :D meg van kopva, tapad is azért ,de kéne supermoto felni gumákkal..csere érdekel valakit ráfizetéssel?
Cross gumi vásárlás előtt állok.... tud valaki ajánlani valami jót?
18"-os kellene, hátsó és csakis terepen használom a motort! Valami olyan kellene aminek sárban is van fogása!
A legjobb gumim a Michelin Starcross és a Pirelli Scorpion volt, ez utóbbi reped/törik, mint a Rotling radír, de brutál jó.
Bár nem tudom arról mit mondanak a tapasztaltabbak.
És mit ajánlanál hasonló árkategóriában ami jó is.
Árban mit szóltok hozzá?
ÚJ DEESTONE CROSS GUMIK
-120/100-18 cross gumi 12.990 ft.
-80/100-21 cross gumi 9.500 ft.
Cross gumi vásárlás előtt állok.... tud valaki ajánlani valami jót?
18"-os kellene, hátsó és csakis terepen használom a motort! Valami olyan kellene aminek sárban is van fogása!
26:10-nél jó kis pálya
Infó:
http://dirtfactory.hu/tartalom...
valakinek esetleg nincs szüksége KTM kormánytelóra?
olcsóért