Nincs nekem időm, se kedvem kórházba menni...oda csak betegek járnak. Fáj, aztán majd meggyógyul.
A motoron a rajtszámtáblát Szigetújfalun, a sisak simlit Dunaharasztiban hegesztik, kuplungkarom van másik, az idomok olyanok, amilyenek , gumit meg vadászok, egyelőre Pirelli Scorpion a legesélyesebb, vagy Starcross. Kár, hogy nem az első ment szét, oda a Mezteler MC4 nagyon nem jött be, keresztirányban (nagy ívű kanyarokban) oldalaz erősen.
az nem faxa. de röntgenre azért menj el, mégha nem is tudnak a bordával csinálni semmit.
bár én is kihordtam egy kulcscsont törést amit még nyáregyen hoztam össze 3-4 éve. csak tavaly derült ki a röntgeneken.
Gyálon tegnap délelőtt még meg volt fagyva a talaj, nem vettem észre, hogy defektem van (vagy az eséstől lett, ki tudja), és negyedikben keresztbevágott egy mély nyom, 6-8 métert csúsztam, a sisak simlije eltört, az eslő rajtszámtábla is, a kuplungkar az ujjamon tört félbe, az idomokon mély karcolás, bal vállam nem tudom felemelni mellmagasság fölé, egy borda valszeg repedt. Sajnos a hátsó gumi is szétment, dobhatom ki a tök jó bütykös Metzelert, belülről rojtos az egész.
A Yamihoz a sárga az Acerbis, nagyon méret-és alakpontos, de a gyáriban levő fém távtartókat és csavarhüvelyeket át kellett bele mind rakni, mert nem voltak benne.
Gazdagabb lettem tegnap pár sérüléssel, és a motor sem úszta meg.
ufo-polisport-racetech.
kb ez a sorrend.
én anno racetech-et vettem, méretek stimmeltek, de a minősége, strapabirása nem egy ufo, pláne nem egy gyári szetté.
cserébe krva olcsó és nem zavar ha eltöröd. ön dönt.
Üzenet a feladott apróhirdetésével kapcsolatban.
Na mondom öcsémnek tippelj simson vagy kínai quad csere?
Megnyitom a levelet:
Tisztelt hirdető!
Érdeklődni szeretnék a motor felől.
A motort csak cserélni tudom, esetleg értékegyeztetést tudok vállalni,a cserére a lentiekben leírt italautomatát tudnám felajánlani, aminek az értéke kevesebb mint a motoré, viszont több darab van belőle. A gépek működnek kis kézügyeséggel önállóan üzemeltethetők. Amennyiben érdekel a csere vagy bármit szeretnél tudni a gépekről úgy az alábbi számon vagy e-mailen elérsz. Tisztelettel: Soós Géza 0630/268-6631!
WITTENBORG IN-800 Kávéautomata
A WITTENBORG IN-800 típusú kávéautomata egy kombinált instant gépa, amely alkalmas hideg és meleg italok elkészítésére, kiadására, melyek készülhetnek cukorral, tejszínsűrítménnyel vagy azok nélkül.
A korszerű formatervezése révén, kiszolgálóbarát részeivel és tiszta vonalaival szinte minden üzemi területre megfelel.
Kiszolgáló komfort
A felhasználóbarát felépítése egyszerű automata kiszolgálást tesz lehetővé.
• vonzó formatervezés, áttekinthető választó billentyűzettel
• változatos italajánlat, egyedi adagolási lehetőséggel
• érmebedobás egyértelmű elrendezése
• nyitott italleadó tér
Minőségi italok
A WITTENBORG keverő- és kiadó rendszere folyamatosan biztosítja a magas minőségi színvonalú italokat.
• a víz és a többi összetevők keverése rozsdamentes tálkákban történik
• habosító rendszere feloldja az összeállt porokat és javítja az ízminőséget
• változatosan adagolható víz- és töltőanyag mennyiségek
• elkülönített kiadó rendszere minden italra garantálja az ízsemlegességet
Higiénia
Az automata felépítése folyamatosan biztosítja a kiadott italok magas minőségi színvonalát.
• a rozsdamentes anyagok felhasználása biztosítja a magas szintű higiéniai követelményeknek való megfelelést
• keverő- és kiadó rendszere külön erre a célra beépített tisztító kapcsolók használatával átöblíthető
• az összes vezeték külön megtalálható a takaró lemezek mögött
• a rozsdamentes tartályok gyors- és egyszerűen kivehetőek tisztítás illetve feltöltés alkalmával
Urak! Az 505 nagyon jó lett! Nem forgattam, de alapról annyival nyomatékosabb, hogy nem is kell.
Vagy csak nagyon elszoktam tőle..
Jó volt az idei első motorozás, nagyon jól esett!
Már 1,5 üzemóra bele is ment...
amin nagyon meglepődtem, kipakolás után a maradék kb. 2.5 benzint beletöltöttem és újra tele lett a tank!
Eszméletlen keveset fogyasztott! Anno ez legalább 2/3 tank volt
Szia nekem polisport van.A lyukak stimmeltek a komplett szettnél.2009 crf re vettem.Egyedül azt vettem észre,hogy a hidegben könnyebben reped mint a gyári.Télen kanyarba eldőltem és megrepedt a hűtő takarásnál.2 éve van fent.20000ft volt a komplett szett.
érkezett egy adag a 2011-es SixSixOne protektorokból.
kinti áron tudom adni, itthon, kézbe, azonnal
akit érdekel szóljon.