Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy szóval sem mondtam, hogy a kinti shop hibája...
a kérdés, hogy kinél, és hogyan reklamálsz ilyen esetben...
Nem értem a kettő közti összefüggést...ha "valami" történik a csomaggal, az 90%-ban a M. Kir. Fekete Lyuk Zrt. (gyengébbek kedvéért: Posta) számlájára írható, nem a külföldi webshop-éra...szerintem

Bár pont nemrég ennek az ellenpéldáját tapasztaltam, brit céggel: míg meg nem vettem a cuccot, borzasztó segítőkészen válaszoltak a leveleimre, viszonylag gyorsan és épségben ide is ért a csomag, csak éppen nem azt a modellt és nem abban a méretben küldték amit rendeltem...írtam nekik egy reklamáló e-mailt, amire persze azóta is basztak válaszolni
A fent említett cég amúgy a dkmotorcycles névre hallgat (ha már reklámozunk)...
normális helyeken - nyílvánvaló és érthető okokból - már nem lehet "ajándékként" vásárolni.
persze van ellenpélda, de akkor nem kell csodálkozni ha "teljesen véletlenül" valami történik a csomaggal.
Nálam fontos szempont volt a vásárlásnál a cipzáras zseb - tépőzárral (nem) záródóból már 2x is sikerült az egyébként nem kicsi, sokkal inkább kurva nagy kulcscsomómat elhagynom (egyik alkalommal úgy, hogy a szintén abban a zsebben tartott szemcseppes flaskám viszont benne maradt)
persze,nekem is van,de nem cipzáros a zsebe így nem teszek bele semmit.
Azért szerintem a krosszgatya-használók max. 10%-a teheti azt meg hogy lezáratlanul otthagyhassa a kocsit a pálya mellett

De semmi gond, enduros gatyát is kell gyártani valamire
krossznadrágban álltalábn krosszozni szoktak,ha valaki másra használja az nem a gatya baja!mikor pályázunk én a kocsikulcsot a kocsiban hagyom,a zsepit meg a müszerfalon.ha meg nem pályázunk akkor hátizsák,mellény vagy zsebes pulcsi
Lakás/kocsikulcs pl.

Vagy nem mindenki a szovjet rendszerű orrüreg-tisztítási módszert kultiválja, ergo papírzsebkendő sem hülyeség ha kéznél van...
Csika úr! Mikó gyün a telóóóóóó?
Nekem is van zsír új,sose vót rajtam
krosszgatyán azért nincs zseb mert nem kell rá!minek lenne rajta?cigi,telefon,lakáskulcs?
Én viszont jóformán csak ilyet hordok (mivel ezeken legalább van zseb, ellentétben a telibekúrt krosszgatyákkal ) és nekem sem szokott beakadni semmibe - viszont kevesebbszer folyik bele felülről csizmámba a pocsolyalé...
nekem két ilyen kitűrős gatyám van sok éve hordom őket az egyik Shift, a másik Axo,
csak full sárosban latyakosban ,késő ősszel meg télen használom, nem akad be semmibe hibátlan, hamar lepotyog rola a sár.

nyáron, meg évközben sima gatyákat hordok.
Nagyon frankón bele tud akadni a lábtartóba, váltókarba.
Legalábbis ezt hallottam, nekem sosem volt ilyen.
Itt is találsz hasonló cuccost.

http://www.army-shop-magyarors...
Látom a hirdetésekben vannak olyan nadrágok amiket a csizmán kívül viselnek. ( a gyorsaságiban is terjednek)

Próbált már valaki ilyet?

Előny-hátrány?
Nem mx cuccot rendeltem, hanem pár Abercrombie ruhát.

Kérni nem lehetett, hogy ajándék legyen, ezt leszögezték, hivatalosan, számlával mellékelten jött a cucc.
Én kb 2 havonta rendelek a NAGY amekiból, naggyából 150-200ezer ft értékben átlagba. Ennek a súlya olyan 30-35kg szokott lenni, a vám olyan 25-30... Az eddigi rendeléseim (kb 20 volt eddig) midig rá volt irva, hogy ajándékként jön hozzám, de ugyan úgy kibontják, átszaglásszák (nem 1 szer kivesznek belőlle dolgokat...), és rászámolják a vámot.
Szevasztok.
Az ilyen cuccokat ugy kell kérni az eladótol hogy ajándékba kapod akkor nincs semmi legalábbis eddig nálunk bejött.
Mondtam....
Nálam olcsóbban megúsztad volna...
Szevasztok!

Múlt héten bepróbáltam egy USA rendelést, 60 ezer Ft költségű 3kg-s kis csomagra kemény 25 ezer vámot szabtak.

Fasza.

(pedig az ügyéntézésre egy szavam sem lehet, 3 nap alatt itt volt a csomag)

Gery nálad mi újság?
Csak Norissz hozzád képest kutyaszar
Szép teljesítmény 2 napra,magadat ne amortizáld, a cuccok meg azért vannak
A talpak érnek 12ezret, zsír újak