Nem értem a kettő közti összefüggést...ha "valami" történik a csomaggal, az 90%-ban a M. Kir. Fekete Lyuk Zrt. (gyengébbek kedvéért: Posta) számlájára írható, nem a külföldi webshop-éra...szerintem
Bár pont nemrég ennek az ellenpéldáját tapasztaltam, brit céggel: míg meg nem vettem a cuccot, borzasztó segítőkészen válaszoltak a leveleimre, viszonylag gyorsan és épségben ide is ért a csomag, csak éppen nem azt a modellt és nem abban a méretben küldték amit rendeltem...írtam nekik egy reklamáló e-mailt, amire persze azóta is basztak válaszolni
A fent említett cég amúgy a dkmotorcycles névre hallgat (ha már reklámozunk)...
normális helyeken - nyílvánvaló és érthető okokból - már nem lehet "ajándékként" vásárolni.
persze van ellenpélda, de akkor nem kell csodálkozni ha "teljesen véletlenül" valami történik a csomaggal.
Nálam fontos szempont volt a vásárlásnál a cipzáras zseb - tépőzárral (nem) záródóból már 2x is sikerült az egyébként nem kicsi, sokkal inkább kurva nagy kulcscsomómat elhagynom (egyik alkalommal úgy, hogy a szintén abban a zsebben tartott szemcseppes flaskám viszont benne maradt)
krossznadrágban álltalábn krosszozni szoktak,ha valaki másra használja az nem a gatya baja!mikor pályázunk én a kocsikulcsot a kocsiban hagyom,a zsepit meg a müszerfalon.ha meg nem pályázunk akkor hátizsák,mellény vagy zsebes pulcsi
Én viszont jóformán csak ilyet hordok (mivel ezeken legalább van zseb, ellentétben a telibekúrt krosszgatyákkal ) és nekem sem szokott beakadni semmibe - viszont kevesebbszer folyik bele felülről csizmámba a pocsolyalé...
nekem két ilyen kitűrős gatyám van sok éve hordom őket az egyik Shift, a másik Axo,
csak full sárosban latyakosban ,késő ősszel meg télen használom, nem akad be semmibe hibátlan, hamar lepotyog rola a sár.
Én kb 2 havonta rendelek a NAGY amekiból, naggyából 150-200ezer ft értékben átlagba. Ennek a súlya olyan 30-35kg szokott lenni, a vám olyan 25-30... Az eddigi rendeléseim (kb 20 volt eddig) midig rá volt irva, hogy ajándékként jön hozzám, de ugyan úgy kibontják, átszaglásszák (nem 1 szer kivesznek belőlle dolgokat...), és rászámolják a vámot.
a kérdés, hogy kinél, és hogyan reklamálsz ilyen esetben...