Az egyik pályán lassan mentem, hogy mi hol van, és mire észrevettem, hogy az egyik eldobó után gödör van, beleestem. Nem volt olyan vészes, nem tört semmim, a motornak se.
Frankó kis pálya, ugrók jók. A sok ugrós pálya kiváló pitbike-pályának való.
Én megúsztam egy patakbanázással. Motor is, én is víz alatt:)
Megtell szűrő, égéstér, kipu, minden. Kicsit hideg volt erre a mókára, de végül is jó volt!
A mai nap mérlege: Az új sisakon eltört a shield, a páncélomról leszakadt a vesevédő, a csizmám oldalán lekapta a talpat a lábtartó (asszem), még egy kifehéredés az első sárvédőn, két bazinagy lilásfekete folt a combjaimon, minden cuccomban recseg a jeges homok és végképp szétszakadt a kesztyűm. A nagykőrösi pályáról annyit, hogy nagyon jó fej a tulaj, a pályák nagyon szép állapotban vannak, minden kezdőnek nyugodt szívvel ajánlom. Pittel majd visszamegyek, amint lehet.
Jah, van egy lyukas ugró, amin nem látszik, hogy az, arra vigyázzatok, sokáig tartott kimászni a gödörből
én most jöttem haza király volt minden
volt egy másik ember is kin fogos volt a talaj ben a pályán
egy kis változás történ a kedvenc kanyarkomináciomba
de meg oldom
nekem sok beszakados sztorim van amit az élet dobott az évek alatt,
a téli balaton jegébe kétszer szakadtam be, KITE-ozás közben egyszer befujt egy pöff a nádasba, hopp már a jég alatt is voltam,
nem egyszerű kimászni a fagyos vizből egyedül, a lábadon korcsolyával , a derekadon kötelekkel, persze az ernyő is betekeredett a faszba, mire kimásztam és kiértem a partra rám fagyott a ruha...
a legnagyobb ilyen sztori volt mikor át akartam volna ugrani a rianást, benéztem csunyán, bele a rianás közepébe, az ernyő viszont fent volt még horizonton, a következő pillanatban már rántott is kifelé fel az égbe..
haverok ott jégsurf-öztek és beszartak a röhögésöl, elnevezték TEA-FILTER figurának, mert hogy ugy mártogatotott a vizbe mint mikor a tea filtert logatgatják ....
Hali.
Tud valaki valamit erről a mociról?
Tetszik és jó az ára.
Vagy esetleg hasonlót?
Nem árt ha van forgalia.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_525_factory-434
5259
üdv.
Küldtem képet a páncélról.
Frankó kis pálya, ugrók jók. A sok ugrós pálya kiváló pitbike-pályának való.
de nem nagyot remélem. mi volt?
egyébként akkor frankó nagykőrös? ugrok jók? majd én is ki akarom próbálni
Szombaton meg nem számoltuk egy idő után.
Megtell szűrő, égéstér, kipu, minden. Kicsit hideg volt erre a mókára, de végül is jó volt!
Jah, van egy lyukas ugró, amin nem látszik, hogy az, arra vigyázzatok, sokáig tartott kimászni a gödörből
Köszi de kimaradt 1 szám!
És nem bírom hívni.
volt egy másik ember is kin fogos volt a talaj ben a pályán
egy kis változás történ a kedvenc kanyarkomináciomba
de meg oldom
Ha 525 exc-t akarsz, hívd fel ezt a számot, neki van egy eladó, 250 4t-re vált. Első perctől szem előtt lévő motor, nem zsákbamacska.
06harminc2405tíz
a téli balaton jegébe kétszer szakadtam be, KITE-ozás közben egyszer befujt egy pöff a nádasba, hopp már a jég alatt is voltam,
nem egyszerű kimászni a fagyos vizből egyedül, a lábadon korcsolyával , a derekadon kötelekkel, persze az ernyő is betekeredett a faszba, mire kimásztam és kiértem a partra rám fagyott a ruha...
a legnagyobb ilyen sztori volt mikor át akartam volna ugrani a rianást, benéztem csunyán, bele a rianás közepébe, az ernyő viszont fent volt még horizonton, a következő pillanatban már rántott is kifelé fel az égbe..
haverok ott jégsurf-öztek és beszartak a röhögésöl, elnevezték TEA-FILTER figurának, mert hogy ugy mártogatotott a vizbe mint mikor a tea filtert logatgatják ....
Tud valaki valamit erről a mociról?
Tetszik és jó az ára.
Vagy esetleg hasonlót?
Nem árt ha van forgalia.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_525_factory-434
5259
üdv.
ma nem jöszki ?