jaaaaaaa,hát akkor vegyél ert2-őt vagy vt2-őt ezek a legjobbak.T gyűrűsek,és nagyon jól bírják,mégsincs akkora ellenállásuk mint egy hagyományos gyűrűsnek és nem is olyan széles így a vezetőket sem eszi
hát valami jobbat szeretnék, arany színű, gyűrűs, ami erős is, és bírja jól, az ár annyira nem vészes, mert olcsóbban betudom szerezni, olyan 20-25 körül lenne, amire gondoltam max.
áá csak egy olcsó dob.de szép
Bizony jó lenne,kéne egy gép a talajmunkához
jövőre tényleg szervezhetnénk majd valami ilyesmit.Asszony szeret főzni?amíg motorozunk főzhetne egy jó kis pörköletet
milyen kipuff? nekem is kell
Turán lehetne mit kezdeményezni...önkormányzattól is kérni még valami támogatást,aztán rendezni valami kis összeröffenéseket, találkozót,vagy tudom is én
nem,még külföldön van,holnap jön haza.
ú hajnalban 1 dolcsival lemaradtam egy kipuffról az ebayen de nem bánom mert van fontosabb is
várom már a tavaszt.lesz itt még egy-két ember aki el akarja kezdeni a crosst komolyabban.Nagyon kéne az a pálya...
na ez jó dolog! nálam semmi,vagyis de, csak
egy edzés jó lenne már nekem is de már azonnal,nagyon menni kéne,lehet holnap lesz egy lightos kör valahol az erdőben
Levi vett már motort?
520 a méretére utal olyat nézzél.gyűrűset,vagy gyűrű nélkülit akarsz?erősebbet vagy gyengébbet?sima vagy arany színűt?sokféle van,lehet jobban jársz,ha az ára szerint választod
Fékolaj általában Dot4-es, de rajta kell legyen az első fékolaj tartály fedelén hogy mi való bele, váltót szerintem atol függően, h mennyit mész, bár azért évekig nem hagynám benne ha áll akkor se.. 1,5-2,5 hónap esetenként kicsit több talán.. Telót nem tudom, szezononként 1x mindenképp, de tán még 1-2 x sem baj... Did lánc amúgy egész jó, nekem is olyan van momentán, bár nem tudom h te melyikre gondolsz. Regina szintén jó lehet, bár szintén attol függ melyik árkategória.
Üdv Srácok! Érdeklődnék, h pontosan milyen olaj kell a fékhez, váltóolajat milyen sűrűn kell cserélni? meg telóolajat (és h milyen kell bele, meg mennyi) itt a tél, egy kis szervíz, meg láncot szeretnék még venni rá, DID mennyire jó? abból is az 520as lehet? vagy Regina, ezt a 2-t mondták ismerősök , előre is köszönöm a segítségeteket!
2003 exc 200 a motor
Nem ilyen egyszeru ez.
Az hogy "kovetheto", csak egy dolog.
A tartalmat csak szamlaval tudod/tudnad igazolni vita eseten.
Abba mar ne is menjunk bele, hogy ceg nemnagyon ajandekozhat, ha ertekre biztositod szinten sarcoljak (ha gift ha nem) es meg sok-sok aprosag.
Mihelyst kísz,azonnal megy Gyűlnek ezek az öcslinsz szarok.Ezek olyanok ameddig jó jó ha szar,akkor sok kis szar bajuk van komplettó.Tűnél nem tömít a gyári felújítószett olyan kopott,most kűdnek picit nagyobbat,me a száron át így kifolyik az olaj.Má csak ez a baja van a sokból
Bizony jó lenne,kéne egy gép a talajmunkához
jövőre tényleg szervezhetnénk majd valami ilyesmit.Asszony szeret főzni?amíg motorozunk főzhetne egy jó kis pörköletet
Turán lehetne mit kezdeményezni...önkormányzattól is kérni még valami támogatást,aztán rendezni valami kis összeröffenéseket, találkozót,vagy tudom is én
ú hajnalban 1 dolcsival lemaradtam egy kipuffról az ebayen de nem bánom mert van fontosabb is
várom már a tavaszt.lesz itt még egy-két ember aki el akarja kezdeni a crosst komolyabban.Nagyon kéne az a pálya...
egy edzés jó lenne már nekem is de már azonnal,nagyon menni kéne,lehet holnap lesz egy lightos kör valahol az erdőben
Levi vett már motort?
alakul.elhajítottam a mankót mozog faszául és nem fáj,úgyhogy minden ok.nemsokára mehet az edzés
Nálad mi a helyzet?
lábad hogy bírja?
sehol nem találok ingyenes szerelési könyvet dr200-hoz,de még dr 125-öshöz sem nagyon.
Nincs Neked véletlenül?
2003 exc 200 a motor
Enduro/kroszz alkatrészek, kiegészítők!
gumik,kézvédők,fék alkatrészek, fékcsövek, fékbetétek, láncszettek,membrán, univerzális kuplungkar+fékkar szett (visszafele hajlós) nézz be, megéri! Karácsonyi akció!
Du. irok az erintetteknek!
Az hogy "kovetheto", csak egy dolog.
A tartalmat csak szamlaval tudod/tudnad igazolni vita eseten.
Abba mar ne is menjunk bele, hogy ceg nemnagyon ajandekozhat, ha ertekre biztositod szinten sarcoljak (ha gift ha nem) es meg sok-sok aprosag.