Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg épülget az enduro pálya is. De az olyan light-os nyomi lesz, se szakadékok, se tűzhányó, se aligátorokkal teli sziklás felfelé.
Jó pálya a komlói, én az idén szinte csak oda jártam (mondjuk itt a környéken megcsappant a pályák száma). Akinek nem fekszik a nagy pálya az most mehet a quad-pályán is, meg ugye bevállalósabbak az Sx-en is, szóval 1 "belépővel" 3 pálya azért nagyon korrekt.
Számomra az a nap eszméletlen jól sikerült
Akkor ezek szerint mindegyik dugóról vannak rémhírek... És a wiseco-ról hallottatok valami rosszat, mert régen azt mondták, hogy mivel az kovácsolt cucc ezért jobb, meg árban is több volt (nem emlékszem pontosan, de kb.8 éve 250 KX-be 35 körül adták). Mondjuk azóta a dugattyúk ára nem nagyon ment feljebb.
Mondjuk én arra gondoltam, hogy az ilyen esetekben amikor egy dugó csak úgy megreped, szétmegy stb. akkor ott más dolog is közrejátszik (rossz már a henger, sokat futott dugó, szar olaj stb.) de mint említettem annak idején én megmérettem a hengert, 6 századra hozzá lett illesztve a dugó, mentem vele max.10 órát és utána a Gery-nél pár óra után szétment. Szegény azóta csak új motorral nyomja
Az ötleted életképes
Nem rajtam múlik, de addig még sok hó le esik
Überel a fene. Ha eltűnt a hó meg a sár, Komlózzunk egyet majd megint. El kéne dönteni, hogy utálom-e azt a pályát, vagy jó az, csak én vagyok bátortalan rajta
azt már nem tudtam mindig überelsz
Nekem volt Meteor, egy évig lötyögtem vele, és azzal is adtam el, de az csak 125-höz van.
Akkor VERTEX
De Én miattam azt tesz bele amit akar
Meteor dugó a leg jobb
tegyük hozzá hogy "sutyerák" állat modjára megy a mocival
Nekem is volt prox a mostaniban is+ a 2T-ben is mind a 2 meg volt repedve
na?
Nekem voltak Proxok, sosem volt egyikkel sem baj. Sutyeráknak meg a KTM-ben atomjaira repült szét a Wössner. Na...
Én a proxról hallotam hogy már nem olyan a minősége + tegnap láttam is kb 15 óra volt benne és el volt törve (tm125)
wösner
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen dugót érdemes vennem a "kis" YZ 250-be. Rég vettem már kétüteműbe dugót, utoljára még az SX 125-be, de az a vertex a Gery-nél elég hamar megadta magát, pedig ha jól rémlik az a KTM gyári dugója is....
Szóval levettem a hengert, mértünk össze-vissza és ahogy gondoltam is ennek a motornak még igencsak tipp-topp a hengere, tehát mehet vissza az alapméret. Egyből a Wiseco-ra gondoltam, de a szerelő haverom lebeszélne, mert állítja, hogy már Kínában készül és nem a régi minőség, és furcsamód az lenne a legolcsóbb is. Ársorrendben a Prox, Vertex, Wössner és természetesen a gyári a legdrágább. Van valakinek még 2T tapasztalata innen? Csika?
Csónak kell ide
Csá! Kösz jól vagyok .hétvégén mentem picit sanyáékal .remélem egyre több lesz a motorozással töltött óra.
dagyi=gagyi
De dagyi vagy legalább egy futurisztikus szemüveget rendelhettél volna hozzá,ez most a trendi
Hello !Hogy vagy?
A sítalp jó vizre is .
Én meg kaptam 6ezret érő melegétel utalványt, én beérem egy olcsóbb KX-szel. Zsír!
lampa hatarozotan tetszik