Jó pálya a komlói, én az idén szinte csak oda jártam (mondjuk itt a környéken megcsappant a pályák száma). Akinek nem fekszik a nagy pálya az most mehet a quad-pályán is, meg ugye bevállalósabbak az Sx-en is, szóval 1 "belépővel" 3 pálya azért nagyon korrekt.
Akkor ezek szerint mindegyik dugóról vannak rémhírek... És a wiseco-ról hallottatok valami rosszat, mert régen azt mondták, hogy mivel az kovácsolt cucc ezért jobb, meg árban is több volt (nem emlékszem pontosan, de kb.8 éve 250 KX-be 35 körül adták). Mondjuk azóta a dugattyúk ára nem nagyon ment feljebb.
Mondjuk én arra gondoltam, hogy az ilyen esetekben amikor egy dugó csak úgy megreped, szétmegy stb. akkor ott más dolog is közrejátszik (rossz már a henger, sokat futott dugó, szar olaj stb.) de mint említettem annak idején én megmérettem a hengert, 6 századra hozzá lett illesztve a dugó, mentem vele max.10 órát és utána a Gery-nél pár óra után szétment. Szegény azóta csak új motorral nyomja
Überel a fene. Ha eltűnt a hó meg a sár, Komlózzunk egyet majd megint. El kéne dönteni, hogy utálom-e azt a pályát, vagy jó az, csak én vagyok bátortalan rajta
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen dugót érdemes vennem a "kis" YZ 250-be. Rég vettem már kétüteműbe dugót, utoljára még az SX 125-be, de az a vertex a Gery-nél elég hamar megadta magát, pedig ha jól rémlik az a KTM gyári dugója is....
Szóval levettem a hengert, mértünk össze-vissza és ahogy gondoltam is ennek a motornak még igencsak tipp-topp a hengere, tehát mehet vissza az alapméret. Egyből a Wiseco-ra gondoltam, de a szerelő haverom lebeszélne, mert állítja, hogy már Kínában készül és nem a régi minőség, és furcsamód az lenne a legolcsóbb is. Ársorrendben a Prox, Vertex, Wössner és természetesen a gyári a legdrágább. Van valakinek még 2T tapasztalata innen? Csika?
Mondjuk én arra gondoltam, hogy az ilyen esetekben amikor egy dugó csak úgy megreped, szétmegy stb. akkor ott más dolog is közrejátszik (rossz már a henger, sokat futott dugó, szar olaj stb.) de mint említettem annak idején én megmérettem a hengert, 6 századra hozzá lett illesztve a dugó, mentem vele max.10 órát és utána a Gery-nél pár óra után szétment. Szegény azóta csak új motorral nyomja
Nem rajtam múlik, de addig még sok hó le esik
Meteor dugó a leg jobb
na?
Szóval levettem a hengert, mértünk össze-vissza és ahogy gondoltam is ennek a motornak még igencsak tipp-topp a hengere, tehát mehet vissza az alapméret. Egyből a Wiseco-ra gondoltam, de a szerelő haverom lebeszélne, mert állítja, hogy már Kínában készül és nem a régi minőség, és furcsamód az lenne a legolcsóbb is. Ársorrendben a Prox, Vertex, Wössner és természetesen a gyári a legdrágább. Van valakinek még 2T tapasztalata innen? Csika?