Kéz-könyök meg térdvédő meg kizárólag nagyobb buktáknál vizsgázik.Ez függ a buktától is,elfordul az sért meg, stb.A mellvédő szintén.Nekem volt olyan az vágott úgy hasba,meg nyakon gurulásnál,hogy levétel után szétvágtam.Azóta rövidítettem őket,most diadórát vettem.Ez gyárilag teljesen így kiképzett,ott is szivacsolt.Pici dolgok, amik a gyárikon nincsenek, házilagos pótlással javítható.És (bár mondatot nem kezdünk és-sel)a pici dolgok sokszor sokat számítanak .
Van egy csomó 10-15 éves(de van új is öregkoromra)AXO és ANSWER cumóm.Még mindíg bírják Bukta is volt bennük stb,se nem szakadt, se nem égett,se semmi.Van Ufóm,és pro-grip,na azt felvvettem (mez)má szakadt a szála vagy 4 helyen.Acerbis kesztyű nagyon bírja,a többi nekem egy fos.Csizma ANSWERBEN szűz újan egy szar,a talpa beleragadt a lábtartóba,flexet kapott.anyag átalakult jó lett,de használtnak látszik (a talpa) azt van benne egy óra 6 perc Tech8 bevált az a tuti csimmába,kezdőnek Szemüveg,Progrip jó,Scott szivacsa hamar málik,lencséje is jobban karcosodik.Sisak mindegy,úgysem látom.
Nagyvonalazásban ennyi.Azt kinek a pap kinek a papné.
Hej, tény, hogy nem leszek gyorsabb, sőt, tisztában vagyok vele, hogy az átlagnál lassabb motoros vagyok.
Nézd, én szinte kizárólag olyan helyeken járok a motorral, ahol egy lélek nem sok, annyi nem lát...
De könyörgöm, hol kérdezzek utána a felszerelések minőségének, ha nem itt, ahol nyilván az átlagnál tapasztaltabb tagok vannak.
Gondolom van személyes tapasztalatod is a One ruhákkal- előbb lemaradt, hogy ahhoz képest, hogy elég fiatal márkáról van szó, sok helyütt olvastam már, hogy minőségre máris a csúcsot képviseli a Troy Lee Designs mellett minden terméke. (az mx ruhák is)
Gondolom van személyes tapasztalatod is a One ruhákkal?
Nekem a Fox 180-as elsőre kicsit csalódás volt. (egy régebbi No Fear Spectrum után vettem át). Nagyon fura, műanyagos, nejlonos feeling volt a Fox nadrág. A Fly is elég suhogós, de mivel mindkettő belépőszint, nem is meglepő. (bár a Fox 180-asokat az átlagnál többen szidják, hogy az értékhez, minőségéhez képest erősen túlárazott dolgokkal szúrja ki manapság a Fox az emberek szemét)
(én mindenesetre tegnap kaptam a postán egy gyönyörű 2011-es Fox Racing katalógust, emiatt le a kalappal a FOX előtt, nagyon tudja, hogy kell eladni magát, a prospektus olyan vastag, mint egy lexikon, tele poszternek is beillő duplaoldalas cross fotókkal)
Télleg,nekem eddig fel sem tünt Sok millerek Szépnek is kell lenni a sárban Esszer lehet én is beruházok Bár tovább tart beöltöznöm mint amit megyek,de nem is tudom Sőt már egyedül se nagyon bírok Lehet tetováltatni kéne ruhát,azt nem kell öltözni
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK! KARÁCSONYI AKCIÓ! NÉZZ BE! MEGÉRI!
Nagyvonalazásban ennyi.Azt kinek a pap kinek a papné.
Nézd, én szinte kizárólag olyan helyeken járok a motorral, ahol egy lélek nem sok, annyi nem lát...
De könyörgöm, hol kérdezzek utána a felszerelések minőségének, ha nem itt, ahol nyilván az átlagnál tapasztaltabb tagok vannak.
Nekem a Fox 180-as elsőre kicsit csalódás volt. (egy régebbi No Fear Spectrum után vettem át). Nagyon fura, műanyagos, nejlonos feeling volt a Fox nadrág. A Fly is elég suhogós, de mivel mindkettő belépőszint, nem is meglepő. (bár a Fox 180-asokat az átlagnál többen szidják, hogy az értékhez, minőségéhez képest erősen túlárazott dolgokkal szúrja ki manapság a Fox az emberek szemét)
(én mindenesetre tegnap kaptam a postán egy gyönyörű 2011-es Fox Racing katalógust, emiatt le a kalappal a FOX előtt, nagyon tudja, hogy kell eladni magát, a prospektus olyan vastag, mint egy lexikon, tele poszternek is beillő duplaoldalas cross fotókkal)
csak merthogy állandoan ez a téma hogy milyen new divat szerinti gatya, meg polo.
attol a szaros gatyátol meg polotol még senki nem ment jobban, tök mindegy mi van ráirva műanyaghuszárok...
de ez csak az én véleményem.