Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és most van kész,

lefestve, powerparts kiegészitökkel, Factory wazzze...

hétvégén tesztvezetés, Negativ Hill Climb,
Velem Nyuszkó van, aki addig varrogatta vissza a szétfeslett ujjvégeket a kesztyűn, hogy már nem fér bele az ujjam.
reGGelt a szigszallag legyen veletek
Yo reggelt. Tegnap este rendeltem Ámerikából egy Answer kesztyűt. A vacak Thor ugyanis 2,5 év alatt szétment, hát ejnye. Remélem ezzel sem lesz gond 2,5 évig, mert kurva drága volt, 3246 Ft.

Viszont láttam nagyon szép foteleket is, holtszezonosoknak.
ébresztő, fotelkrosszor műanyaghuszár banda,

megjelent a 2012-13-as rokás ,meg kurvára nemferr-es katalogus ,én már éjjel megnéztem és meg is rendeltem a felét.
huhhh és azok a matrica garniturák, még anyám biciglijére is rendeltem kettőt...

ugy hallottam ettöl most eszeveszett gyors leszek...
Hát igen, ez az egy érv szól az ellen, hogy elboltoljam. Nehogymár ne nekem legyen igazam
még 1x köszönöm háremótoknak
Ezt mint ha valaki megmondta volna előre, akit naponta felhívtál, meg akart óvni ettől az eladástól, de hát fiatalság bolondság
Melyikkel mehetek, a rolissal?
Kedvenc ruhaszárítóm, tescós
Tényleg ahogy Atit ismerem olyan versenyt kéne rendezni, hogy ki tud több időt beszélgetni a motorja mellett. Tuti nem Keme nyerne
tényleg...ott bundagyanús a dolog.

de volt még....más is, AZ nem ugrik be.
Csak drága a bérlése
amint megvan, írok!
Mi az hogy nem ugrik be?

MagnumAti és Keme!

(bár a letépőfóliák miatt lehet nem lesz küzdelem)
Gery!

Küldtem neked egy mailtot A választ is oda kérném....
b+ zoo
csak az elvonás......

link
akármit átugrik
késszek vagytok ma
http://youtu.be/xmjr2TtrIcI

Na, mentem fürödni meg szunya, holnap korán kelek.
tényleg volt még páros, de nem ugrik be...
de az amúgy is csak felvezető meccs lenne.

én csikát akarom látni....állítólag kamionokat is átugrik.
Mindenki megy, amennyit sikerül, és a legjobbat felírjuk, szerintem ez jó. Ebből nem lesz emberkedős lökdösődés, sérülés, közben bográcsolhatunk stb.
Mondjuk lehetne melegebb az idő, tekintettel az öregekre
Ha én is voltam, arra úgysem tud senki rávenni hogy körbe körbe motorozzak egy crosspályán versenyszerűen időre... főleg nem 3 kört, mert 2 után meghalnék..