Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,valaki
Ehelyett ilyenekkel vidítom magam:
http://youtu.be/KM6o1Hv7ec0
Gyere ki, és kiizzadod.
Én meg már megint takonyban úszok. Már a f@szom kivan... , pedig de mennék én is ki Taksonyba.
Hejjj,de az hegy,ez emitt meg síkság,fosó homokkal,tudom milyen, víztenger lesz Jetski,meg búvárruha kell oda
Tamás itt 1 Tamás aki KTm-el veret, te is így éled mindennapjaid?
link
Jégkásás hó van, erősen olvadt délután, holnap reggelre jég lesz. Azt meg hamar szétcsapjuk a homokon. Szerintem korai még szörnyülködni.
nálunk 5-6 fok van, de esik az eső egész nap! egész jó idő lenne,ki is mennék valamerre holnap,ha eláll az égi áldás és nem fagy meg az est alatt...
keméékhez is csatlakoznék,ha nem240km-re lennének
én egész délután motoroztam, a bazi nagy hoban semmi vakmerőség nem volt benne nem értem miért mondod...

igaz hogy Megasűn nagyban segitett a haladásban.

és kibaszott eszement jo volt.
Sok sikert.
Nem tom arrafele milyen idő van de itt már van 50cm-es a hó
Ez nem bátorság ,vakmerőség
Na, megvan az első bátor jelentkező, holnap öreg taksonyi pálya Kakukkal
cool
Milyen sityakot vettél?
Feladtam a harcot, mindenki dolgozik, vagy más dolga van. HOLNAP megy valaki valamerre motorozni?
Szia, nekem ilyenem van, smx destroy. szép (legalábbis nekem tetszik ) viszonylag könnyű is (jó nem egy karbon kobakhoz képest ) nincs vele gondom, kiszedhető a bele ha takarítani akarod, egyedül ez a hátsó légterelő bizbasz műanyag hajlamos elveszni/elrepedni, de hát az csak esztétika és viszonylag jó áron is vettem még annó a pinkmotorstól
általában hosszú asztalokat, triplákat, step-up ugrókat ugranak így. (vagy kicsiket, ahol nincs elég hely rágyorsítani). kicsit nyújtanak az ugráson. hogy működik-e azt nemtudom

vmi hasonlót próbáltam bugyin a hosszún tavaly...érdekes feeling, még úgy is hogy köze nincs AHHOZ...
nem szeretek elkiabálni semmit de már megnéztem pár musquin videót
egyébként 2:10 nél megint ott van az a gyertyás ugrás. iszonyat jól néz ki, de azon kívül van más értelme?
Na megjött a sisakom. Kaja, és irány a pálya. Jöjjön még valaki, ne egyedül haljak meg.
régi video, de még mindíg megizzad a tenyerem tőle....

45 méteres 4-es ugró trey canard-éknál.

link
kivételesen nem USA videot linkelek....

ügyes fiúk-lányok

link