nálunk 5-6 fok van, de esik az eső egész nap! egész jó idő lenne,ki is mennék valamerre holnap,ha eláll az égi áldás és nem fagy meg az est alatt...
keméékhez is csatlakoznék,ha nem240km-re lennének
Szia, nekem ilyenem van, smx destroy. szép (legalábbis nekem tetszik ) viszonylag könnyű is (jó nem egy karbon kobakhoz képest ) nincs vele gondom, kiszedhető a bele ha takarítani akarod, egyedül ez a hátsó légterelő bizbasz műanyag hajlamos elveszni/elrepedni, de hát az csak esztétika és viszonylag jó áron is vettem még annó a pinkmotorstól
általában hosszú asztalokat, triplákat, step-up ugrókat ugranak így. (vagy kicsiket, ahol nincs elég hely rágyorsítani). kicsit nyújtanak az ugráson. hogy működik-e azt nemtudom
vmi hasonlót próbáltam bugyin a hosszún tavaly...érdekes feeling, még úgy is hogy köze nincs AHHOZ...
nem szeretek elkiabálni semmit de már megnéztem pár musquin videót
egyébként 2:10 nél megint ott van az a gyertyás ugrás. iszonyat jól néz ki, de azon kívül van más értelme?
http://youtu.be/KM6o1Hv7ec0
link
keméékhez is csatlakoznék,ha nem240km-re lennének
igaz hogy Megasűn nagyban segitett a haladásban.
és kibaszott eszement jo volt.
Nem tom arrafele milyen idő van de itt már van 50cm-es a hó
vmi hasonlót próbáltam bugyin a hosszún tavaly...érdekes feeling, még úgy is hogy köze nincs AHHOZ...
egyébként 2:10 nél megint ott van az a gyertyás ugrás. iszonyat jól néz ki, de azon kívül van más értelme?
45 méteres 4-es ugró trey canard-éknál.
link
ügyes fiúk-lányok
link