Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy jo kis délutáni enduro...

minden nap lehetne ilyen fasza.
Vékony bél rák
Te most nézem ennek rákos a kipufogoja. van rajta egy daganat
Az majdnem ugyanaz ,mindketönél vizesleszel és közben lefagynak a végtagjaid
szép lett a gép musquin
Ez engem nem érdekel... De majd ha hallok valamit,hogy ilyet keresnének azért szólok!
raffting, ez jó én szombaton röfftingeltem
Szora sem érdemes,a pénteki raftinghoz ha az idom engedi én is csatlakoznék
Meglehet, pénteken csapat6nánk
nem titok ez,itt a crf: http://www.kepesmotor.hu/honda...
e helyett akar injektoros rmz-t! nem tudom,hogy gondolja,de vele kell felvenni a kapcsolatot én csak kerítek neki! próbáltam hívni,de melóban van,majd este vázolom neki a témát! aztán vagy keres téged,vagy nem!
Megőrülök, plusz 7 fok van, néha süt a nap, szabadnapon vagyok itthon, erre a kisbuszban kell ablakemelőt cserélnem, meg a sufniban rendet tenni és a CBF-et elrakni télire
Pénteken nem jön valaki egyet randalírozni?
Azt igen egy 250 sxf musquin replica a kiszemelt áldozat.
Ott az e-mail címem, oda azért küldd el légyszi mit tud a crf, képpel. Megnézem azért szívesen , meg hátha tudok én is valamit, van pár ismerősömnek RMZ
250 4T -t akarsz? csere érdekelhet-e! egy jóbarátom akar ilyen injekciós rmz-t, árulja a Honda crf 250-esét! csak ennyit akartam kérdezni! egyébként szép!
OFF:
Eladó, érdeklődni:
barcsik.laszlo88@gmail.com
Tényleg jó kép
Látványosan húzód a kawának ami nekem nagyon bejön
De jó kép az angyalát , izé ördögét ...lesz legközelebb is
sajnos mi sem tudtunk menni majd legközelebb.
Béla, Ön egy úriember.
Kompenzálom majd valahogy.
De gondolom jó hosszú távú
Jó volt a tegnapi Mikuláscross ....kár, hogy nem jöttek a csapat többi tagjai, pedig jól befűtöttünk
Helló! köszönöm ,a szülinapom 2 hét mulva lesz szolj ha erre jársz és hozod a telot
Mondjuk Télapora megfelel, De nem csomagolom be nem baj,kék,citromsárga ,fekete jol megy a mind a két motorodhoz ,és még a páncélt is alá tudod venni akkora XL madein U.S.A