Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motosport.com-ot láttam ilyen-olyan fórumokon már reklámozni.

Meglehet, hogy marha olcsónak néz ki sok ilyen külföldi webshop első ránézésre, de egy dolgot figyelembe kell venni- USA-ból rendelt cuccra vám+ ÁFA is kerülhet, ami keményen megdobja a kezdetben tutinak tűnő árat.
Ráadásul előre nem is nagyon lehet megmondani, milyen és mennyi költség jön az árucikkekre. Általában 100 dolláros termék megrendelése esetén tengerentúli címnél van egy 50+ dolláros szállítási díj, ha ezt még megvámolják, akkor végül közel dupla árat fog kelleni fizetni.

(Én most mégis megrizikóztam a dolgot, tegnap berendeltem pár Abercrombie&Fitch pulóvert-farmert, kíváncsi leszek, mekkora lesz a számla)
Ez még a 2010-es Mayhem.
Igazad van, egyébként tényleg nem rossz ez sem, idén tavasszal odáig voltam ezért a szettért, de végül egy fekete Foxot hoztam el Gerytől.
Ha lenne valami jó kis akció erre valahol, akkor lehet, hogy bevállalnám. (bár már van egy kék Fly ruhám, másodiknak most direkt más színűt akartam)
Váá mióta vágyok már egy ilyen pólóra:
http://www.motosport.com/dirtb...
:)
Lécz gery ment o'neal cumóba
nem one volt alatt?
Sziasztok!
Szeretnék rendelni pár cuccot (utcai ruhákat) a www.motosport.com oldalról, mert elég jók a karácsonyi akciók.
Van valamelyikőtöknek valami tapasztalata, hogy rendelés esetén honnét küldik a cuccot, mennyi a posta, hány nap a kiszállítás?
O'neal-ből erre nem gondoltál? Én ilyet szándékozok venni Színben talán még ez passzol legjobban a Yamikhoz Amúgy állítólag az O'neal az egész strapabíró, annó Hugyecz Erik alatt is kibírt 1 szett 1 évet edzésekkel esésekkel mindennel együtt, igaz a végén már elég szakadtas volt
sanya verseny hétvégén , eplényben a sípályán.?
már keressük páran...

sajnos még én sem akadtam rá...
moto the movie 2 vkinek? nagyon izgatja a fantáziám, de sehol nem találom...
úgy látszik ilyen képet mindenki csinál 1x....
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni.
Szerintetek a következő 3 szett közül melyik éri meg jobban? (mindhárom 30e. körül lenne). Vagy egyik sem, mert ettől olcsóbban is kapni minőségi cuccot?
A One szettből a komolyabb, alapáron drágább Defcon szériáról lenne szó, míg a Fox és az O'nealek esetén is a belépőszintű ruhákról van szó.
A 2011-es O'neal-ek nagyon durván néznek ki, kár, hogy nincs ebből a variánsból még egy olyan színárnyalat, ami a Yamahához kicsit jobban passzolna.

Köszi bármi tanácsot!
ja addig jó is volt, ameddig csak az egyenesekben rángattam a szarvát, ment mint a tank csak amikor megpróbálok "határon" menni, ott érzem hogy nagy meglepetést tudna okozni... Aztán nem akarok én lesérülni...
Nekem 450es kell, élem azt emléxel ugye?
Ezen csak az segítene , ha bedugnám a kipufogó végét.. Qurva yoshimura, nem tudom minek egy 450rmz-re, mintha amúgy szarul menne
De akinek ez sem elég , van hozzá gyári interface, még feljebb lehet csavarni a dolgokat, van tartalék asszem
- JT és GOLDFREN féktárcsák
- GOLDFREN és AP RACING fékbetétek
- Kuplung és fékkarok
-Cross sebváltókarok-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!

Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
Nem Levetköztették ,mert operálják a belén a kitüremkedést
Nudista
Köszi
nálam is kialakult valami olyasmi, lehet hogy holnapra már kell segítség a wc-hez
ú tényleg a betony. Pedig ma elmehettem volna érte, mert kell csak nem tudom mennyi.
Én ma levezettem a vasárnapit... Elraktam télire a CBF-et, rendet raktam a sufniban, kirámoltam a garázsból a cuccokat meg 20 zsák estich-betont, hogy be tudjak állni a Malaccal, stb...szakadt rólam a víz 3 órán át. Az orrom kitisztult
Van ám izomláz délután kezdödött
De ehet hogy az a gyomra