Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na igen világbéke free Tibet,

Én annyit mondok mindenkinek, soha NE nézzétek le a másik műfajt, inkább kostoljatok bele milyen az ize, de ugy mélységekig..

mikor például bele kostoltam a triálba egy évig, rá kellett jönnöm arra hogy azok a srácok nagyon sokat tudnak a motorozásrol, egyensulyrol, dinamikárol, beszarás miket láttam,
aztán mikor az ember ő is oda áll egy ember magasságu beton gyűrű elé akkor átértékeli a világot hogy most erre hogy is kéne feluganom...

igy van mindenki csinálja azt ami neki a legjobban bejön, SOHA NEM fogom lenézni más motorsportok művelőit..

mondjuk volt más okom is hogy a krosszt abba hagytam, mert akkor törtem el a gerincemet, egy februári pályázgatáson amikor egy hajléktalan pali talált meg félig kihűlve,ahogy ott elheverésztem , DE ez már csak az I-re a pont volt....

sőt tovább megyek soha nem néztem le a kezdőket hanem ha láttam hogy tényleg akarnak és szivvel csinálják , segitettem nekik ahol csak tudtam, a jo tanácstol akár addig hogy szereltem a motorjukat nem egyszer, nem kétszer,és a mai napig is segitek nekik ahol tudok.

nekem tök mindegy ki milyen motorral motorozik, mennyi szines kacat van a motorján, milyen szép a ruhája, vagy szakadt, ha jo srác és birja a strapát akkor OK.
köcsög krosszosok

na melyikünk a szebb?
Alapvetően amúgy az a baj, hogy én téged sértegetlek, mint edurost, te meg engem, mint krosszost, holott nekem az átlag enduros az az erdőn-mezőn kóborló motoros, aki ötvenszer átkel a patakon meg csavarog a gazdasági utakon, ez a jellemzőbb, nem pedig amit te csinálsz. Neked meg a krosszos az a "4-5 pályán körözgető" szezonvégés motoreltevős figura, aki esőben nem megy, idegen helyen nem megy, és nyüszög, ha nincs megtúrva a pálya. Ez meg én nem vagyok.
Úgyhogy innentől folytassák a bunyót a többiek, ha akarják.
mitöl lennék én megbántva, a mai napig elfog a röhögés azon a tegnapi esti irásodon hogy mikor lennél TE enduros...

TE soha nem lennél enduros, belehalnál az első nap olyan helyzetek meg szituáciok nyilnának meg elötted hogy ott az erdő mélyén zokognál a kis motorkádon...

attol nekem még semmi bajom azzal hogy krosszpályázni jársz, tedd szived joga őrűlni fogok ha szép eredményeket érsz el versenyeken, sőt én leszek az első aki gratulálni fog neked...
Ok, hagyjuk. Elnézést kérek, akartam egy figyelemfelhívó, csipkelődő választ adni mindannyiunk nevében, mert nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolom, csak a többiek lapítanak
Ezek szerint erős lett, ha te sem úgy gondolod, én sem úgy gondoltam.
Közelítsük a két témát
soha nem irtam rosszat a krosszrol,

sőt tegnap leirtam azt is hogy mindenkinek szive joga azt csinálni amit Ő szeret, meg ami neki jobban bejön,

továbbá leirtam azt is hogy ÉN személy szerint hogy éltem meg a krosszt, beleuntam egy idő után amikor már csak az őncélu teljesitmény hajszolás volt az ora ellen, egész nap körözni mint egy hűlye, vagy szakaszolni egy részt amire a mester azt mondta na az ott nem tetszik nyomjál rajta gyorsan 15-öt , utána 20 fekfőtámasz....

én utána , meg már közben is el kezdtem endurozni, és hamar rájöttem hogy nekem az enduro sokkal százszor többet nyujt mint amit a krossz valaha is fog.
és most itt nem a veri a csizmádat a gaz ahogy veretsz az erdei uton tipusu endurorol van szo, hanem a kihivásokat kereső HARD endurorol.

a szabadságot adja , a több száz fantasztikus élményt, motorozást jopár országban, csodálatos lélegzet elállito helyeken amit neki köszönhetően volt szerencsém megélni, azt hogy az erdő minden évszakban gyönyörű, , arra megyek amerre akarok, sokszor tök egyedűl, betartva az elemi enduros szabályokat, hogy lezárt részre vetésbe stb NEM megyűnk,
hogy tele van kihivásokkal,
hogy amikor már azt hiszed, tudsz valamit akkor rájössz hogy csak egy gyenge csira vagy ,és légy szerény a sportal.
hogy az ember megtanul változo viszonyok között, a sziklás sárostol a széjjel rugatott gyökeresig mindenhol felmenni, a legnagyobb bedölt fákon is átmenni, az omladékosban eloldalazni, elfolyatni ,és még sorolhatnám egy oráig.

nekem ezt nyujtja az ENDURO amit a szo is jelent KIHIVÁS!

De ettöl még nem fogom lenézni azokat akik eljárnak 4-5 krosszpályára körözgetni, tegyék szivűl joga.

az meg hogy te egy hosszászolást aminek a végén ott a röhögö szmájli rögtön magadra ,és a sportod elleni leszolásnak veszed, hát tudod akkor magadban keresd a hibát.
Tényleg, csak most jöttem rá hogy kemét eddig szinte kizárólag csak durván jó csajok társaságában láttam ...bár hogy ebben mekkora szerepe van hogy milyen motorozási stílust képvisel, azt nem tudom
Az a baj, hogy nem azt írtam, amit te magyarázol. Te mindenféle fák között megbújó női rajongókat emlegetsz, hogy szerintem te nekik motorozol. Én azt írtam, hogy ITT, a fórumon tolod mindenkinek, hogy az endurozás mindennél különb.
Nem baj, ha végre te is meg vagy bántva
Ez volt az utolsó beírásom a témával kapcsolatban.
ja igen én is téged, esetleg olvasd vissza a tegnapi marhaságodat... kritikus szemmel,

amit leirtál nagy felbőszűlve..
Tény hogy erre felénk nem túl változatos a terep...sajnos
Sajnálom, hogy ennyire telik tőled, többre tartottalak.
Hi Béla!
Én egyébként szeretek pacázni, de a pontyot nem szeretem. Max pisztráng, vagy Iglo kapitány halrudacsái
ki kicsinyelte le a te drága hobbidat..?

neked azért van valami kissebségi komplexusod, nem kicsi ha rögtön mindent támadásnak veszel,

arrol már nem is szolva hogy esetleg vissza olvashatnál és értelmezhetnéd a mondat végén lévő szmájlit...

amire válaszként irtad tegnap azt az ékes szoloan ostoba hosszászolást... háhh még ma is röhögnöm kell rajta,, nem kicsit ennyi baromságot egy csokorba szedve régen olvastam, frusztrált endurosokrol, akik azért csinálják a hobbijukat mert menőzni akarnak vele mások elött az erdő mélyén görényszaguan izzadtan ...

de lényeg hogy neked nincsenek csajozos problémáid...
Én probáltam endurozni is de nekem az unalmas ,én ugrálni jobban szeretek meg köridöt mérni,mindenkinek más,valaki szeret pecázni valaki meg halatenni,van bennük közös a hal.
ja és miazhogy...futkározik már, lépcsőn felmegy az emeletre
Már több a foga mind nekem, mondjuk emiatt mostanában nem is alszunk sokat. Sajnos már az van amit Ő parancsol, én max vehetem neki a játékokat, amiket egy pillanat alatt szétbont. Lehet, hogy valamilyen bontós lesz, de akkor legalább Rolls, Ferrari, Lambo vonalon kellene működni...

Ti lányotok mit alkot? Barbikkal te is nyomod a játékot?
Szeva májklin Család?Baba nő mint állat?Megy-e má?Egy kezét fogva mienk simán nyomul,pár lépés megy magától.Rajzol,minden
hétvégén jön egy ember megnézni. kicsit teszek hozzá, és máris megvan ez... hú tényleg fel kell hívni a kárpitost...
Mé rossz aza 2005-ös? Tiszta és szép Légyszííííííííííííves valami megnyilvánulást rúla(érvejjjjjéééééééé )szukawaki az
A te évjáratodra haveromnak azt mondták,múzeum szökevény
Fene tudja, 2005-ös...félnék tőle. Enyém 07-es, és azt is bizalmatlanul méregetem néha. Inkább tartsd meg a KX-et.
Nagyjából annyi értelme van összehasonlítani, mint a rally-t a truck trial-al, de nem is ez a kérdés, hanem hogy miért kell lekicsinyleni mások hobbiját itt a fórumon.
most csak crossozok, mivel nincs endurom. Az is igaz, hogy sokkal biztonságosabban tudok motorozni azóta amióta kijárok, ergo kevesebbszer nyalok el
azért az enduronak is a krossz az alapja , amit ott kell megtanulni , a többit meg majd az erdőben évek alatt.