Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne bammeg Remélem a TV-t is benne hagytad Mé nem pízzel tömted ki?
Te komolyan ekkora dobozba tetted bele?
csika!
megy a teló
nem kevés újságpapír kellett mire kitömtem
Szia Gery,

köszi
Na,ez megint olyan kérdés amihez látni kell a dugót és az égésteret.
Mivel sokat kéne írnom,gyorsba beteszem ezt Bocsánat Lehet még ezeken variálni,csak új dugó és henger legyen
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az meg sem fordult a fejembe hogy hozzáfogjak szerelgetni,majd ha gond lessz vele megy hozzád!Te nagy mester vagy,miért raknak 2000évj. motorba 2005évj. dugattyút?Azt hozzá kell tennem egy cserélhető égésterű hengerfej van rajta,azért nem értem az egyik domború,a másik lapos tetejű dugattyú?
Az csak egy dolog..Valószínű Öhlins,de a bele mondja meg a belevaló olajat a szintet stb.Azt otthon szerelve, nem tudjátok használhatóra belőni.(enyimeimet sem )Nem esszerű ez....
Szerintem nem csak matrica,mert aranyszárú az első teleszkóp,de annyira azért nem értek hozzá ,2000 Yz125-ben van egyébként a teló?
Szevasz!Mond.Feltéve,ha nem csak matrica van a telón,me az nagy divat manapság
Szia Csika bocs hogy zavarok.Teleszkópnál a KB.Racing mond neked valamit?
Inkább a bohóc fejét polírozza
polirozgasd,

igaz nem ér szart se de lagalább telik az idöd.
Öüüóóóóó Nem-e? Feltettem rá egy ezerévest,hogy lássák koptatom,me akkó asziszik sokat megyek Eladásná fordítva,hagy hízzon a paraszt mája,szípet, szinte újat vett
Köszi!

Majd írok mailt!

Üdv!
Nekem küldött linket, nézd meg a mail-jeid, ha nem jött, akkor csörögj rá
időpont nincs, de elkezdem már öszeszedegetni a dolgokat.
ha megvagytok ti is, akkor küldjétek, aztán ha megvan mindenki, akkor GO
szia Gabi!

nem találtam még semmi használhatót. de mivel mostanában elég szűkös a kapacitásom erre, bújd az ebay-t, biztos lesz alkatrész és ha találsz valamit szólj nyugodtan. megoldjuk.
szia gero,

ennek csak a szállítása 27-eft lett volna. maga a cucc 40usd-ről indult volna a licit.

anno is mindíg ez volt a gond, hogy a méret miatt maga a szállítás is krva sok.

de azért nézelődj még, hátha lesz olyan eladó aki kicsit rugalmasabb a szállítást illetően. ha van valami akkor keress nyugodtan!
Hát ja, itt nem néznek ki ha koszos motorral meg 100miliós dekor nélkül motorozunk
Nézzé tükörbe Vazze
Helló! Nemtudod a Borso feltette a szombati képeket? kiváncsi lennék magamra
akk igaz a mondás mi szerint egy enduro csak akkor szép ha tiszta karcolás?
Hát ja... Bár a solymári agyagot már én sem bírtam nézni, inkább lemostam a Yamit.