Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amien ép a motorodba van az a jo, ha sok pénzed van akkor jó az alu,hanincs vegyél acélvázast.
-Egy kérdés Crossra a aluváz ajobb vagy az acél?a választ előre is Thank
Köszi a képeket!
mert büdös pénzéhes parasztok azééééé
azt nem tudom ott miért nincs de Győrben Ákos szokott csinálni nagy akciokat,
Pesti Aunérba mé nincs ilyen?
Én is kimennék egy bécsi leértékeléskor,csimát kéne vennem.
nem nagy titok, sokan vettűnk onnan cuccot, Auner Győr, Vass Ákos, kb havonta egyszer szokott lenni ilyen extra akcioja, amikor kipucolják a bécsi nagy boltot... rá kell kérdezni telefonban.
Ez pl 104 euro
Akkor viszont te tudsz élni ,ted közzé ezt a jó hejet ,más is járjon jól ne csak te
kifuto modell szett 30-40 között akciosan, ti tudtok élni vazze,

bocs ha bárkinek rontom az űzletét, de én 10 eur-ért szoktam venni a kifuto modell polokat, pl scott,alpinestars, de most vettem thort is annyiért, a kifuto gatyákat meg olyan 8 e.ft környékén.
A Dani leirta az okosságot ,itt lehet vételezni ijen cucost
Tobb ilyen camplosion szettet is elvittek mar tolem. Fekete-feherben is es szinesben is. Jol neznek ki.
En a szinest is bevallalnam szo nelkul
Hi! ha jó cucot akarsz venni nézd meg az ACERBIST is Csilaghegyen van egy bolt ,ott szoktak lenni kifuto modellek olcsobban ,30-40e közt komplett szettet kapsz és az tuti nem egy széthuloss fajta,nekem van egy 5 éves és azt használom a legtöbbet ,semmi baja.
Buzis és kész Nem véletlen csinálnak csiricsáré ruhákat,porban látni azt is,emeztet meg nem. Nem a divat a lényeg,vagy má megint nem haladok a korral
Én is gondolkodom ezen a szetten csak a színesben, nekem a bukóm is ilyen.

Szerintem ez a fekete-fehér is nagyon jól néz ki, semmi buzis nincs benne.
Én ezt használom, nekem tökéletes! Ezer-párszáz pénz/ tubus. Járműalkatrész boltban, motorosboltban keresd. Nem ég ki, bírja frankón!
Csőváz! Én egy ilye triflex-et használok, nagyon kényelmes, erős, észre sem veszem, hogy rajtam van. Aki nem térdgépben gondolkodik, annak merem ajánlani, naon fasza!
Kerkyra nekem is ugyanaz a hajszálcsíkos fekete-fehér van, mint neked, nyugi.
Én mondjuk szimpatizálok a visszafogottságával, viszont szinte új állapotban motoroztam benne végig a nyarat, mert volt mellette egy csiricsáré Fly Racingem.
De kösz, hogy szóltál a méret miatt. Azért döntöttem úgy, hogy csere erre, mert a nadrág elég buggyos, tehát -1 méret kellett volna a robbantott fehér színűből. Arra viszont nem gondoltam, hogy lehet, hogy derékban OK lesz, de akkor hova dugom a térdvédőt.
Lehet, hogy mégsem lesz Fox, inkább körülnézek az Answer, MSR típusok között. (Fly Racingggel nincs bajom, az extrahosszú mez kifejezetten kényelmessé teszi a nadrágba tűrt használatot, a nadrág is ok seggben is és térdben is. (bár amennyire lehúzták páran a túlárazott FOX 180-asok minőségét, nekem nem volt vele bajom, a Fly is nagyon jó, de a Foxban sem találok kivetnivalót anyaghasználatra.
Az viszont tuti, hogy az utóbbi évek alatt az anyagok nem lettek sokkal minőségibbek, akinek viszont kella csiricsáré buziszín, annak csengetni kell keményen.
Ez a 2011-es Answer pl. 60 ezer körül van még külhonban is.
A kockás-zászló mintás Fox viszont a tegnap este linkelt 011-es verziója. Izgalmasabb mintával kevésbé rikító a sötét árnyalatok miatt, viszont árban máris duplája a tavalyinak.