Szia Lacika_kjc, milyen térdvédőt vettél végül? kényelmesen elférsz azzal már a motoron? érdekelne mert nekem is be kellene ruházni egyre és kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy amit másodszorra szereztél térdvédőt az milyen?
Sziasztok!
Kimegyek picit gyakorolni délután, ide a mezőre.. Olvastam ezt a 8asozást, hogy jó. Vannak még ilyen alap gyakorlatok, amiket érdemes próbálgatni? thenksz
2T cross motornál a leömlőnél ahol a rezó belemegy nagyon nyomja az olajat, van rajta 3 rugó , kipufogópasztát is használtam mégsem ér semmit. valami jó ötletet tud valaki adni ?
igen a sixdays-nek a szélső sor föleg kövesben elkezd letöredezni, de ez azért van mert nagyon kiáll oldalra a szélső sor, mivel az egy FIM-es enduro gumi.
Ha jó sárgumit akarsz akkor nézd meg a BRIDGESTONE M 101 -t!
12 000pénzért vettem,amikor feltettem a hondára(elöre),akkor hirtelen azt hittem hogy tudok motorozni(pedig csak szeretek),akkorát fog a sárban hogy hihetetlen!
Geryv8-ról nem tud valaki valamit?
Köszi szépen: Erik
köszi
Kimegyek picit gyakorolni délután, ide a mezőre.. Olvastam ezt a 8asozást, hogy jó. Vannak még ilyen alap gyakorlatok, amiket érdemes próbálgatni? thenksz
itt van neked egy jo kis hikomat.
12 000pénzért vettem,amikor feltettem a hondára(elöre),akkor hirtelen azt hittem hogy tudok motorozni(pedig csak szeretek),akkorát fog a sárban hogy hihetetlen!