Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz,jött a cumó,de nem voltunk itthon,reggel megyek érte!Köszönöm!
OK, köszi!
Sziasztok!

Geryv8-ról nem tud valaki valamit?
esetleg elirtad, hogy kellemellezni, mert azt persze sokat sokszor.
mia faszom az a "kettlebellezni. " ?
Ez kb. olyan, mintha arra kérnélek, írd már ide pár mondatban, hogy kell kettlebellezni.
Szia Lacika_kjc, milyen térdvédőt vettél végül? kényelmesen elférsz azzal már a motoron? érdekelne mert nekem is be kellene ruházni egyre és kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy amit másodszorra szereztél térdvédőt az milyen?

Köszi szépen: Erik
Hézagolok benne vannak?
Hi all! Haver yz 125-ösén oldalirányba mozog a hátsó teló kb. 0.5cm-ert. Mi okozhatja, mi kopott el? Erre jó a felújító szett?
köszi
Sziasztok!
Kimegyek picit gyakorolni délután, ide a mezőre.. Olvastam ezt a 8asozást, hogy jó. Vannak még ilyen alap gyakorlatok, amiket érdemes próbálgatni? thenksz
kiegésziteném 2 db HŐÁLLO O-gyűrü .
Új O-gyűrű?
2T cross motornál a leömlőnél ahol a rezó belemegy nagyon nyomja az olajat, van rajta 3 rugó , kipufogópasztát is használtam mégsem ér semmit. valami jó ötletet tud valaki adni ?
Beszarás az emberi találékonyság
má az vagy ,öregember.

itt van neked egy jo kis hikomat.
Muszáj lészen,me krosszhoz 2 perc múlva má öreg leszek
látom csikusz lassan meg leszel fertőzve enduro ügyileg...
Biztos,hogy van mert fele annyit sem estem vele mint más gumival ,én endurozni használom de tényleg nagyon klassz gumi!
Nekem a fogaim ilyenek,szóval csak hatnaposak Ahogy jön ki a jányomnak má van 8,úgy fogy nekem is,még van 8
igen a sixdays-nek a szélső sor föleg kövesben elkezd letöredezni, de ez azért van mert nagyon kiáll oldalra a szélső sor, mivel az egy FIM-es enduro gumi.
Mé, van oldalt keze?
2 másodperc is megy még És nem kell szuszognom se
Ha jó sárgumit akarsz akkor nézd meg a BRIDGESTONE M 101 -t!
12 000pénzért vettem,amikor feltettem a hondára(elöre),akkor hirtelen azt hittem hogy tudok motorozni(pedig csak szeretek),akkorát fog a sárban hogy hihetetlen!