okés! végülis ráérek nézelődni de max 550ig nézhetek(vagyis nézhetek én 1.550000Ft-ért is csak nembirom megvenni.De közbe kiderült hogy már el is adták ezt a motort ugyhogy ezen nem kell tovább gondolkodnom
hello! Valakinek van valami tapasztalata ez Aprilia rxv 450-el? Csak mert vadonat újakat lehet venni nevetségesen olcsón! Az 550 állítólag nagyon rossz, de a 450 ről nemtudok ilyeneket!
Mesterem Balesetessel nem foglalkozom,mert nincs rá kapacitásom.Csak telózom már,a blokk szereléseket átírányítom(Innen megy a blokk oda,onnan a teló ide)Nem megy minden egyszerre Kapkodni meg felesleges abból jó nem sül ki soha Asszony a góré,nem ül szutyokba,(ehhez ragaszkodik)nekem meg nincs keret újra ami neki megfelelne Így marad a rángató
két 5-ös pallot összeszegelsz és simán feltolod, mellesleg nem magasabb egy transit hátulja mint egy motor szállito futojé..
és oda is fel kell tolnod, arrol már nem is beszélve hogy azt megnézném egy balesetes sportmotort vagy egy sérűlt két nyomon gurulo tura motort, amiröl log a sok alkatrész hogy raksz fel egy motor szállito futora...
a transitot meg add ki bérbe napi 5-6 ezerért, ugyis ismersz mindenkit a faluba, megölhetetlen technika, adagolot kicsit vissza tekered oszt annyi.
hádemán dikmán-e...
szerintem neveld át az asszonyt, esetleg cseréljetek nadrágot, de ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz
Nálunk nem erről van szó .Az asszony nem ül olyan dobozba,volt már .Csak az ugatás megy miatta ,a másik,gyorsaságit nem emelgetek az égbe ,feltolni,meg nem tudom oda.Kettőt meg nem tartok már fenn,annak most nincs értelme.Röviden ennyi
soha nem értettem hogy emberek miért adnak ki azért a két kerékért meg az a pár horganyzott vasdarabért 200-250 ezer ft-ot... mert az olyan szuper dolog azon vinni a motort,vagy mi?
nekem ha motor szállitási terveim lennének inkább egy ilyenbe gondolkoznák... 3 motor befér, sőt bármi befér, megy a saját lábán, és szerintem 250-260 kesért simán elhozhato. jahh és ott lehet hagyni bárhol bezárt állapotban összes cuccal.
a 300-ra hacsak ránézek a berugora már beindul....
sőt néha szuper titkos körűlmények között( amiröl nem beszélhetek mert akkor mindenkit meg kéne hogy öljek ) mikor ketten vagyunk az erdő mélyén kéz a kézben nyakig sárban ,elég ha csak annyit mondok neki: -menj... és megy.
TESZT MOTOROZÁS!
2010.09.25.Szombat 10 órától
Helyszín: Sóskút Enduro Katlan
Motorok: Husaberg 2T TE250,TE300
Védőfelszerelés kötelező!
HUSABERG BUDAPEST.
Vagy vannak akiknek hiányzik a furgonból az autójukban megszokott kényelmi extrák.
Ilyesmi lehet az ok.
és oda is fel kell tolnod, arrol már nem is beszélve hogy azt megnézném egy balesetes sportmotort vagy egy sérűlt két nyomon gurulo tura motort, amiröl log a sok alkatrész hogy raksz fel egy motor szállito futora...
a transitot meg add ki bérbe napi 5-6 ezerért, ugyis ismersz mindenkit a faluba, megölhetetlen technika, adagolot kicsit vissza tekered oszt annyi.
hádemán dikmán-e...
szerintem neveld át az asszonyt, esetleg cseréljetek nadrágot, de ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz
nekem ha motor szállitási terveim lennének inkább egy ilyenbe gondolkoznák... 3 motor befér, sőt bármi befér, megy a saját lábán, és szerintem 250-260 kesért simán elhozhato. jahh és ott lehet hagyni bárhol bezárt állapotban összes cuccal.
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/ford/ford_transit-4156097
nyitottál egy motor kereskedést?
sőt néha szuper titkos körűlmények között( amiröl nem beszélhetek mert akkor mindenkit meg kéne hogy öljek ) mikor ketten vagyunk az erdő mélyén kéz a kézben nyakig sárban ,elég ha csak annyit mondok neki: -menj... és megy.
ennyit a berugásrol.
anno a crf 450-ben is azt utáltam hogy néha meg tudta magát nagyon makacsolni berugásilag, és persze a legszemetebb helyen..